Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3604 / Fotosidan förändras, även då även bloggandet såklart! Å så Tårtan på onsdag!

Götaplatsen

Jag har suttit och tittat på en del äldre bloggar och bloggare, och det syns ganska tydligt att Fotosidan har förändrats, i alla fall vad gäller bloggandet! Många bloggare har försvunnit, även om nya har tillkommit! Kan se också att det va ner text i bloggarna förr!
Det är väl det som hänt, att många bloggar blivit bildpooler numera!
Eller, har börjat likna Facebook!
Och bloggare har slutat, bloggare som jag tycker jag va spännande och färgstarka i både bilder och text! Men det finns risker i sådant! Att vara färgstark alltså!
Udda texter och udda bilder väcker ofta upp likriktande ordningsmän!

Jag saknar såklart flera "bildtänkare" här på bloggsidorna! Tror att udda bilder och udda tankar, även om det skaver litet ibland, är en tillgång! Monokulturer är aldrig utvecklande! Monokulturer blir ofta bara mentala isolat!

Efter att ha tittat på en del senare bloggar, även i dag tex, så förstärks intrycket av att Bloggarna e de nya bildpoolerna och mycket trevliga och sociala!

Så för att avsluta analysen, så har nog Fotosidan fått den typ av bloggar som passar in på Fotosidans Bloggsidor, och då e ju allt frid och fröjd! :)

/Bengan

Ps. Tårtan på onsdag!

Inlagt 2017-01-29 11:47 | Läst 4927 ggr. | Permalink
Kanske blir det så när man pioreterar apparat dyrkande framför innehåll och uttryck
En blogg med bild utan text är totalt meningslös enligt min åsikt.
För mig är en blogg här på Fotosidan både text och bild. Tankar, funderingar eller berättelser. Ibland illustreras texten av bilden, ibland förklaras eller kommenteras bilden av innehållet i texten.
Kan vara svårt ibland förstås, inte alltid som tankarna håller högsta kvalitet, eller bilderna heller för den delen (pratar för mig själv nu), men det är klart att något av ett litet budskap ska det väl vara.
Många bloggar presenterar väldigt bra bilder. Men det är också många bloggar som är intressanta innehållsmässigt. Och det behöver ju inte vara märkvärdigt. Det kan vara trevligt ändå, och det finns fortfarande flera intressanta bloggare här på Fs.
//GöranR
Erik Madsen 2017-01-30 13:03
Helt enig Göran og den holdning og mening har jeg også givet udtryk for ved flere lejligheder.
Mvh. Erik.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg