Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3595 / Att läsa av människor! * BLoggen uppdaterad! *

Ni vet, man kan via människors små subtila beteenden, se att här har nå't hänt! Många gånger är det små tecken som man kan läsa av, som gör att man sedan kollar av vissa saker litet närmare när man återkommer efter ett ärende! Men kollar utan att det märks! Man behöver inte kolla direkt, för man vet ju nästan säkert att nå't i alla fall har hänt! För det e viktigt att hålla färgen!

Mao, när jag gick och köpte kaffe och en bakelse vid fikaträffen i Södertälje senast, så passade såklart någon av "fikavännerna" på att ta några bilder med min kamera! Hade lämnat kameran på bordet och bett dom hålla koll på kameran! Å det lovade dom såklart! ;)

Å andra sidan, om nå'n annan gått iväg, då skulle också jag ta några bilder med den kvarvarande kameran! Så det jämnar ut sig!
Det viktigaste e att hålla färgen!  ;)

För övrigt e de här fikaträffarna mycket trevliga och konstruktiva! På ett ärligt och varmt och ofta fnittrigt sätt! Det är öga mot öga med människor som konstruktiva samtal kan hållas! Även fotosamtal! Internet kan man såklart använda för att boka det här träffarna! :)

Å här e bilder från en annan träff!:)

/Bengan

Inlagt 2017-01-21 12:35 | Läst 2196 ggr. | Permalink
Det gäller att hålla god min. Förövaren kanske har avslöjat sig genom att inte vara med på bild.
Sten
Fin dokumentation av träffen. De båda herrarna ser oerhört allvarsamma ut.
Du skriver....fnisssar...syns inte här..
Mysig bild ...
Gun-Inger



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg