Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3566 / En ny dag i dialådorna!



Nåja, litet överdrift e det, men i alla fall så satt jag några timmar på eftermiddagen! Men det här e kul också! Och så har jag fått hjälp, eller hur man säger! Det försvinner små diamagasin hela tiden till någon som sitter och tittar på bilderna i en Agfa Gucki i ett annat rum! Men Ok, det e trevligt med sällskap! Speciellt då det är gemensamma minnen!

.



Två bilder kommer här i bloggen i alla fall! En bild från London för en tjugofem år sedan och en bild från en trädgårdsfest för dryga trettio år sedan!

Nog för idag!
Och ha en fin fortsättning på det nya året!
/Bengan

Inlagt 2017-01-01 22:22 | Läst 1996 ggr. | Permalink
Hej Bengt!
Kul att se bevis på att det gick att ta bra bilder förr i tiden! Skärpa, pixlar, DR och annat har fått alldeles för stor betydelse numera.
Fina bilder båda två! Jag undrar om de fortfarande har telefonkiosker i London? Jag minns att i Stockholm börade de ta bort dem för många år sedan. Dels förstås för att alltfler hade mobiltelefoner, så det minskade behovet. Men också för att de ofta blev vandaliserade. Jag blev fruktansvärt frustrerad en gång när jag ringde ett viktigt telefonsamtal till jobbet från en telefonkiosk. De svarade i andra ändan men hörde inte att jag var där utan la på. När jag undersökte luren så visade det sig att någon tagit bort mikrofonen ur luren.
tänk när telefonerna var så stora att man fick lämna dom ute när en skulle in å ta en öl...;)
Gun-Inger Arvidsson 2017-01-02 10:23
Hi hi en annorlunda härlig tid.
Bild två gillar jag mycket. Hennes dagdrömmande uttryck, spelemännen och så till slut ljuspunkten, mannen mellan spelemännen. Intressant spänning, när huvudpersonen är nedsläckt, och ljuspunkten ligger längst in i bilden på en person som är betraktare. Mycket bra. mvh Johan
Önskar dig härlig fortsättning på år 2017.
Gillar dessa bilder på alla sätt..
Gun-Inger
Tack för alla peppande och trevliga kommentarer!
Jag börjar nu se botten på den ena Chiquita-kartongen! ;)
Ett antal Dia har också åkt till återvinningen! Blivit sopor i alla fall!
Grävandet fortsätter!
/B
Ps. Ett problem som uppstått är att någon i familjen tycker det vore kul att titta på diabilder igen!
På det riktiga sättet! ;)



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg