Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3554 / E det så farligt att äta kött som det står i den här motortidningen?

Å skriva om det här några dagar före julafton, de väl ändå å svära i kyrkan! Men det står så i den här motortidningen? Att de e bättre att köra diesel än att äta kött! Ok, så står det nästan i alla fall!

.



Här kan man trimma sim dieselbil!

Men en bakgrund till det hela! Jag läser inte bara om foto, de kan även vara Forskning & Framsteg, DN, SN, om Vendeltid, Rocky, Leica och en del annat, och i dag va det en motortidning och hur trimma dieselbilar! Man måste vara litet av allätare! ;)

Så håll i er nu!
.

Och här är köttartikeln! Inte vet jag om det här stämmer, men det verkar vara en seriös tidning, nå'n annan som läst den här tidningen någon gång? Å kollat om tidningen e seriös alltså! Så det inte bara e bilindustrin som e ute efter köttätarna!
Men om det nu e så som Tärnström skriver, visst e det intressant! ;)

Hur som helst, snart e det dags för Kalle!
Så jag får önska en God Jul! :)

/Bengan


Inlagt 2016-12-22 19:42 | Läst 1942 ggr. | Permalink
Tessla får väl börja tillverka kossor :)
Hej,
Tusan där rök julskinkan.
Men Roffe kan väl få ett ben
God Jul
Bob
"De e nog inte bara de". All antibiotika som används vid köttproduktion är en hälsorisk i stort!
/MA
Nädå, det är inte bara bilindustrin. Veganerna är självklart på bettet. Och visst är den storskaliga industrialiserade produktionen vedervärdig och olämplig även från klimatsynpunkt.

Bengt Edmans Kaprifolkött från frigående kossor som håller Bohusläns ängar och hagar öppna spelar i en klart bättre division.
Jag tror att det beror lite på vad det är för kött man äter. Men amerikanerna skulle nog må bra av att skära ner lite på hamburgarna. Riktigt tillagad och griljerad julskinka är vansinnigt gott, men faktum är att vi gått över till kalkon. Totalt sett är vi väldigt sparsamma med kött. Men det innehåller en del näring som kroppen behöver. Så funkar vi genetiskt. Även om veganerna inte tror det, men jag har läst att de är varken friskare eller lever längre än allätare.
Det gäller väl framförallt kött från idisslare. De producerar mycket metangas, som är en betydligt potentare växthusgas än koldioxid.



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg