Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3540 / Ny dag i sikte, med influensavaccinering och Forskning och Framsteg!


Det dagas så smått, och dagen brukar ju vara några timmar just nu, å då passar Roffe å jag på att ta den litet längre promenaden! I morse va jag på Vårdis och tog årets influensaspruta! Tror det funkar, för jag har inte varit förkyld på dryga året i alla fall! Och vad gäller Forskning och Framsteg, tidskriften alltså, så brukar jag läsa saker i den som kommer i tidningarna eller på Tv några månader eller år senare!

Tex läget i den svenska skolan, miljöförändringar, vår tröstkonsumtion och liknande! Tycker det är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på! Har nyss betalat för ett års prenumeration till!

.



Samlar även på mig bilder från närmiljön, både ute och inne! Testar kameran, brukar jag säga då någon frågar! ;) Här va det test av autofokusen på ett förbipasserande föremål! :)
Den här lilla Fattigmans Q-Leican funkar roligt bra!

Nog för nu!

/Bengan

Ps. Tips på julklappsbok! Germanerna av Tore Janson. Myten/Historien/Språken.
Det här med Germaner, de e inte så enkelt som en del vill påstå! ;)

Inlagt 2016-12-13 10:23 | Läst 880 ggr. | Permalink
Gick till Vårdis i dag jag med och fick ett stick. Här gäller det att vara tidig i vaccinationskön annars kan man bli utan. Dagsransonen är begränsad och räcker inte till alla. Kanske bättre i Gnesta?

/Stephan
Försöker göra tvärtom. Inte bli bli distraherad utan fokusera på att få skapat de 3 fotoböcker som skall ges bort om några dagar.
Det är et tidsödande knåpande att få alla sidor att bli bra.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg