Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3529 / Jens Assur, SD, P.O.Enquist och Fuji 18 mm!


Efter två timmars bok och tidningsbläddrande nu på morgonen, så e det dags för ett avbrott och börja planera för en förstarunda med Roffe! Läsning i dag va i DN och SN bla om anhängare till Trump och SD! Men jag tycker inte att de etablerade partierna här i Sverige e på spåret ändå, så SD kommer nog att bli ännu mer etablerat!

.



Har även tittat vidare i de två fotoböcker med bilder av Jens Assur som jag fått låna!  Tunga böcker på flera sätt, e nog den minsta sammanfattningen! P.O, Enquist har skrivit förord i en av böckerna!

Vad gäller Fuji X-E1 och 18 mm f2, så börjar jag lära mig den kombinationen! Så litet mer träning, så bör det nog funka bra!

I morgon näst sista Tårtan för år 2016!

/Bengan

Inlagt 2016-12-06 08:01 | Läst 1361 ggr. | Permalink
Du verkar leva ett fint pensionsliv och Tårtan mötena känns gedigna!
Svar från Benganbus 2016-12-06 18:52
Jag tycker jag lever ett lyxliv faktisk!
Jo Tårtanmötetna är både intressanta och trevliga, även om det kanske inte e så mycket fotografiskt alla gånger. För det e en blandad grupp med många olika yrken som träffas, så diskussionsämnen saknas aldrig! :)
/B
Läste slutklämmen i en recension av böckerna jag gissar att du refererar till "Verket består av två böcker och är så tungt att man nog kan slå ihjäl folk med dem. Vad som händer är att man blir själsligt ihjälslagen. Och jag undrar, är verkligen världen så här hemsk, bara…?"

Känns nästan som en förmån att inte ha tittat? Vad P.O beträffar så är han född och uppvuxen alldeles nästgårds. Hans egna böcker är tänkvärda, men kanske inte fullt lika hemska? I "Musikanternas uttåg" beskriver han mötet mellan en pojke och agitatorn Elmblad. Den senare står vid Burefjärden och metar och pojken ser och förstår att främlingen måste vara "stockholmare" eftersom han förvarar metmasken i munnen.
Svar från Benganbus 2016-12-06 18:46
Du har helt rätt vad gäller de här "fotoböckerna".
Mycket tunga böcker, man orkar bara en liten stund i taget.
/B
Jag tycker att KD är valets dark horse, med sin nya, kraftfulla partiledare. Det ska bli väldigt intressant att se hur de lyckas. Kanske kan de knipa väljare från SD.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg