Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3524 / Nu har USA en galen hund som försvarsminister! E de klokt det!
Tidningarna har haft en del mycket upplysande verksamhet den sista tiden om Trump nu när han blir President i USA! Tur att det finns så mycket bra information att få överallt numera! Så man slipper söka så mycket själv!

Men en kolumnist i DN, Anna-Lena Laurén, är trött på all den överflödiga information som sköljer över henne via mobilen! Det plingar hela tiden säger hon! Hon vet inte riktigt vad hon skall göra åt det!

Vadå överflödig!
Man måste väl hålla sig uppdaterad! Konstig och omodern inställning tycker jag!

Vad gäller politik, och då i den övre politikerklassen alltså, (infödda politiskt alltså) och boende i Stockholm, så smider man där nya planer hur man skall bemöta SD! Man har ett nytt hett spår Pg!

För övrigt så har jag bytt abonnemang på min mobiltelefon! Tyckte jag ringde för litet! Har haft kontantkort tidigare! Snålkort liksom! ;)  Nu blir det fria samtal för 95 spänn i månaden! Se upp alla polare, för snart ringer jag!

/Bengan

Inlagt 2016-12-03 08:58 | Läst 1091 ggr. | Permalink
Jag kan tipsa Anna-Lena Laurén om ett vattensäkert tips på hur hon kan slippa alla pling i mobilen.
Stäng av ljudet, eller ändå hellre stäng av hela molitelefonen.
Svar från Benganbus 2016-12-03 16:10
Hade samma tanke, men de kan vara känsligt att tipsa vuxna människor! ;)
/B
Man kan nog stänga av allt och sätta sig i läsfåtöljen med Orwells Djurfarmen, så får man väl ändå en hyfsad bild av vad som pågår i världen? 🐷🐶
Svar från Benganbus 2016-12-03 16:13
Håller med dig! :)
/B
Bilden från utställningen är jättefestlig! Den andra bilden ser ut att vara från slussen, men slussen finns väl inte kvar? Är det en rumänsk zigenare, bilden ser väldigt dyster ut.(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg