Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3494 / Man kan nog dra en slutsats på Mässan i alla fall! Jag e ingen önskekund!


Nåja, kameratillverkarna är företag som måste omsätta sina varor/kameror, det fattar jag! Det e därför man visar upp sina nyheter och har seminarier osv på mässor typ! Men det kändes litet extra tydligt i går när jag försökte få mer information om Fujis adapter i Fujimontern! Och kunskapen om adaptern va även mycket låg! ;)

Men det blev litet fotande i all fall! Och fikande!

.



Jag gjorde en liten delförstoring för att se vad han håller på med! Förstora så ser ni själva! De e 1937:an som levererat bilden!

Men vi behöver ju såklart nya kameror och ny optik hela tiden, och så kommer det en nisse med en utgången Fuji-modell med piratadapter och piratoptik och ställer en massa frågor! Nå'n måtta får det väl vara! ;)

Men trots detta lilla motstånd så fortsätter ett tag till med gamla Fuji-grejer och piratobjektiv från 1937, för det här e både kul och intressant!
/Bengan

Inlagt 2016-11-12 15:11 | Läst 997 ggr. | Permalink
app, anarki eller att gå åt andra hållet är utvecklande - men inte givet alltid bäst. Men man har ju i alla fall prövat och lärt sig nått.

Ikväll blir det besök och XT1+Zonlai 35/1,8 i befintligt ljus över räkfrossa.

-J!
nä Bengan! Så får man inte göra det gäller å hålla hjulen fly..snurrande ;) /Ronny
Det enda jag köpt på en mässa var en kopieringsapparat. Det var på en datamässa I Älvsjö. Det är manga år sedan nu, men jag gick på dem när jag bode i Stockholm. Ja la märke till att datamässorna så småning blev lite avslagna. Ungefär så som du sager om fotomässan nu.
Fotoboomen är kanske på dekis?

citat:
Jag tror att det finns en marknad i världen för kanske fem datorer.
- Thomas Watson, IBMs styrelseordföranden 1943

Man kanske kan likna det med fotoboomen?



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg