Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3482 / Första gången jag fick en bild i en tidning! Alltså, en nostalgitripp, eller hur man säger!



Åren går, å de e nog en bra sammanfattning! Å vad gäller den första tidningsbilden, så va det en bild på Joakim Bonnier när han tävlade med sin Alfa Romeo Disco Volante på Skarpnäck 1956! Bilden kom in i motorsporttidningen Fart! Se'n hände det inte så mycket mer på bildfronten, frånsett familjebilder såklart, fram till fotoskolan 1965 och utställningen 1966, då jag fick ställa ut tillsammans med Jan Delden, Anders Engman, Walter Hirs, Jean Hermansson mfl! Kul, spännande och nervigt såklart!
Hoppsan, glömde en annan stor händelse 1962, då jag köpte min första M Leica!

Å så går åren, med en massa olika jobb, och se´n pension! De e förresten min arbetsdator som jag fortfarande kör hemma! Fick ta den när jag gick i pension! Då va det en datorvärsting! Nu e det bara Windows XP!

Och de här passerade åren har varit kul, spännande och mycket intressanta! Men jag tror, om man benämner det här som en slags livsresa, att mycket beror på vilket resesällskapet man har! Det e nog det viktiga i livet, att ha ett spännande, intressant och trevligt resesällskap! För det trevliga smittar liksom! Det andra kan nog också tyvärr smitta...

Annars inga nyheter! Men fortsätter nu på ett intressant spår, som jag inte nämner något om här igen! Inga gratispassningar här inte! Man får försöka hitta på egna grejer i stället! ;)

Carpe liksom! Och ha en fin helg trots att inte DN kom i dag!
Läste gårdagens DN i dag igen! Djupläsning! Mycket omodernt sätt att läsa! ;)

/Bengan

Inlagt 2016-11-05 08:55 | Läst 1239 ggr. | Permalink
Tack Erik! Och du har en bra uppfattning vad gäller valla! :) Vi va på hemväg från Kyrkstenen nära Vålådalen en eftermiddag omkring juletid. Mörkret kom fortare än vi trodde och så började det blötsnöa, och då jag använde i stort sett bara Swix Special i alla fören, så va det ändå ingen höjdare i blötsnö! ) Men det blev en liten fin stund här vid brasan, men se'n e det alltid svårt att lämna det här och gå vidare! :)
/B
Fin, stämningsfull bild, Bengan!
Svar från Benganbus 2016-11-05 16:44
Tack för det Johan!
/B
En paus var säkert nödvändig i det där läget. Klabbföre är tungåkt. Ha en god helg!
Svar från Benganbus 2016-11-05 16:43
Pauser e viktiga!
Ha en fin helg du också!
/B
Stämningsladdad bild!



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg