Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3453 / Solen gick aldrig upp..

"En upphetsad arbetare kom emot den med en ficklampa, Ninni och Danny förstod inte hans dialekt, de märkte bara att Engelmann stod och stirrade som om han inte trodde sina öron. Så vände han sig mot dem och sa på tyska; - Han säger att det är domedag. Det har varit mörkt sedan i går kväll. Solen gick aldrig upp."

Ur Peter Nilsons bok Rymdväktaren.

Ha en fortsatt bra dag! :)

/Bengan

Inlagt 2016-10-18 12:12 | Läst 1241 ggr. | Permalink
Mja, jag såg faktiskt solen i morse. En minut eller så...

Tur det finns auto-ISO! ;-)
Djuping

Mvh
Bås
Trodde det var kört men så i morse mellan nio och halv tio sken solen med full kraft och så blev den här dagen lite roligare;)

Fin bild .......bättre än verkligheten till skillnad mot solbilder.

/Stephan
Vet inte om jag last Rymdväktaren, men jag har läst Nyaga. Den var ganska skakande tyckte jag.
Vet inte om jag last Rymdväktaren, men jag har läst Nyaga. Den var ganska skakande tyckte jag.
Vet inte om jag läst Rynmdväktaren. Jag vet att jag läst en roman av honom som hette Nyaga. Den var faktiskt ganska hemsk, jag var riktigt skakad efterås. Han har ju också skrivit populärvetenskapligt om astronomi. Men där är han också lite hemsk, när han talar om risken att Jorden ska träffas av en komet t ex. Men han är spännande och väldigt kunnig. Tänk att göra fin skönlitteratur baserad på den egna vetenskapen, det är inte dåligt!

Snöfria vintrar kan kännas väldigt mörka i Sverige. Just nu har vi tisdag den 18. oktober, och här på Saltspring har det blivit en paus i de senaste dagarna eviga regnande nu på eftermiddagen. Vi har soligt och vackert. Min fotografiska inspiration tryter lite just nu. Jag skulle vilja sätta fart på den med en ny kamera, eller åtminstone ett nytt objektiv. Men det finns andra saker som kräver pengar.

Men jag har det bra och lever på en fantastisk plats, så jag ska inte klaga!

/EGW



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg