Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3440 / Fotohistoria, Zeiss Biogon 2/35 och Tårtan! * Styrketräningen e klar! :)




Morgonstund är lässtund för mig! Min fru som jobbar inom vården lämnar mig tidigt på morgonen och vad då göra? Morgonfika med läsning såklart! Först DN, SN och se'n ofta nå't annat läsbart! Vad gäller annan läsning så blir det ofta historia! Utan att kunna sin historia så blir man lätt lurad vad det än må gälla! Man kan ju bli en så'n där "faktaresistent nyhetsundvikare!" ;) "Varför har ingen sagt nå't om det här till mig tidigare?" ;)  Nåja, alla gör som dom vill, och åsikter och läsande e fritt än så länge! Vad gäller historia och då fotohistoria, så kunskapsrepeterade jag historien om Tio fotografer! Intressant och spännande!

.



Och så skall det bli kul och intressant att fota med ett objektiv som slår ett Leica ASPH-objektiv! ;) Men visst blir det litet handpåläggning utan autofokus! Och så kör jag även med fast ISO och ställer exponeringen via sökaren! Men det funkar bra!

.

Började fota litet i går kväll med Biogonen! Bländare 2, 1/30, 800 ISO på fri hand! Skärpan på Ramlösaflaskan! Borde kanske stött armbågarna mot bordet, men å andra sidan att dricka  Ramlösa blir man inte darrhänt av! ;)

Och nu på onsdag så är det Tårtan! Från 15.00 c:a!

/Bengan

Ps. Och om några timmar så blir det utomhusgymträning! Jag skall lyfta litet skrot! Nåja, inte skrot kanske utan ett antal pelletssäckar in i bilen!  :) Tror det blir 832 kg in i bilen i tre omgångar
och 832 kg ut ur bilen också i tre omgångar och se'n in med det i garaget! Det blir väl en dryga 1600 kg..  :)
Men nu e det fixat! Färdig 14.00!

Inlagt 2016-10-10 08:54 | Läst 1318 ggr. | Permalink
Lyckades lägga vantarna på Per Lindströms tjocka bok om Tio Fotografer för en tid sen, ett riktigt fynd!
Svar från Benganbus 2016-10-10 12:13
Håller helt med dig om fynd!
Å glöm inte Tårtan på onsdag!
/B
Ljusblänket i Ramlösa-flaskan är helt suveränt!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg