Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3432 / Auktoritetsberoende e en bra grej att använda i marknadsföring! :)


Å i vårt fall, fotografi, så e det bra med ett känt namn som tycker något! Vare sig det handlar om kameror eller om bilder! Auktoriteter e bra, då känner sig konsumenten trygg! Men så e det väl i det mesta, man visar upp kändisar och då e allt Ok!  
Avdelning kritiskt tänkande alltså!

.Annars rätt lugnt! Den gamla Sonnaren från 1945 får sitta kvar ett tag till på Fujin, skärpan räcker för mig, och så e det litet handpåläggning vid fotograferandet innan det blir en bild! Litet utmanade i en automatisk fotovärld!

Vad gäller handpåläggning, finjusterade min dator nyss, Windows XP, och rensade litet i Firefox också, så nu kommer jag in på internet blixtsnabbt! Skall nog också fixa en bättre anslutning mellan det första telefonjacket och datorn, nu har jag två ihopkopplade telefonförlängningssladdar med dosor! Ni vet en så'n där telefonsladd som man kan "skruva" in i en dosa! De här dosorna e väl en trettio år gamla! :)

De va det om det, nu dags för en påtår!
Carpe liksom!
/Bengan

Ps. Bilderna har inget med texten i bloggen att göra!

Inlagt 2016-10-01 11:18 | Läst 1279 ggr. | Permalink
2016-10-01 17:07   Nils-Erik Eriksson
En trivsam bild från den tid då Sverige fortfarande fungerade/ Ne
Hehe, kör du fortfarande med Windows XP? ;) Det gör visserligen jag också, men inte på datorer som jag har uppkopplade på internet, bara som jag använder till min gamla skanner och skrivare. Men, det funkar bra? Sköna bilder, Bengan!
Åh vilken härlig bild! Internet vill man koppla upp sig på snabbt. Jag antar att det är något Telia hjälper dig med. Du har väl en ISDN-router antar jag?(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg