Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4496 / Plötsligt blev det alldeles tyst...


För ett tag sedan hade vi vänner och släkt på besök, å de e trevligt och kul som vanligt! Man pratar, skrattar och berättar om vad som e Pg och vad som varit, och visar bilder via telefonen och internet! "Här e vårt hus! Och här va vi förra året! Å här e dom!"

.



Det trevliga sorlet tystnar litet när några samlas kring en liten bok och någon säger, "det här lilla albumet har pappa gjort!" När några frågor ställs om innehållet så säger sonen, "jag läser", och börjar läsa högt ur fotoalbumet!

.

.



.

Tjugo sidor med en fin personlig text i ett litet album om en semester på 1940-talet som får nutida människor att sitta tysta runt ett bord och lyssna och titta på små inklistrade bilder.....

/Bengan

Inlagt 2016-08-25 08:36 | Läst 2148 ggr. | Permalink
Fantastiskt!
Låter som en underbar stund med släkten samlad runt en sådan fin bok. Önskar mina föräldrar skrivit mer i sina fotoalbum, nu är det mest bilder och inland ett namn, inga årtal eller sammanhang.
En så vacker skatt finner man inte varje dag. Det är inte fel med papper.
Vilken fin bok!
Boken bör definitivt inte gå till spillo. Se till att den fortsätta stannar i familjen . Alternativt, lämna den till den lokala historiska arkiv?
Jag kommer naturligtvis att behöva gissa på Volvoen (du vet varför) :-)
Volvo PV51-7 1936-1945.
Med foto och veteran hälsning från Erik.
Grupp Värd för VETERANFORDON gruppen.
Vackert språk som tyvärr försvunnit.
Så fint album! Vilken skatt...



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg