Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4491 / Blixtens broder!Både vi människor och även hundar reagerar på saker utan att medvetandet hinner med! Ni vet den där reflexen att rycka handen från den varma plattan! Roffe gör så ibland, men nu e det ingen platta, utan ofta en rörelse som han reagerar på, och då gäller det att vara beredd med kopplet, vilket man sällan är!

Men ibland, så känner jag i kopplet att det e nå't Pg. Här har Roffe hört nå't ute i åkern! Men ännu inget synintryck som startar igång honom! Men det behövs mycket, mycket litet, en rörelse i gräset och då, pang! Och det e samma med Roffe som med vår hand och plattan, vi rycker och blir medvetna efteråt, han hinner nå'n halvmeter innan han själv fattar det! :) Men nu hade jag som sagt fått en liten föraning, just genom att Roffe går litet spänt och det känns i kopplet, och jag ser att han är inne i tunneln!
Men den här gången är jag hyffsat med! Tror jag i alla fall! :)

Kan berätta att det blev inget! Plötsligt så går han bara vidare, och börjar även höra kommandon igen typ!

/Bengan

Inlagt 2016-08-22 23:00 | Läst 1056 ggr. | Permalink
Roffe tycks a ett väldigt temperament!
Svar från Benganbus 2016-08-23 12:48
Det är nog typisk Gårdshund!
En stor hund i en liten kropp! :)
/B
Har Roffe fått nys om att det står om Tårtan i Svenska Dagbladet nu? (Senast i går 22 aug). Stor artikel om TV-serien med bl a Carl Johan De Geer och nu med läsarnas kommentarer.
Svar från Benganbus 2016-08-23 12:47
Inte ens Husse har koll på det!
Tack för tips Måns!
/B(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg