Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4459 / Sjunde Gnesta-Planket i ordningen nu den 30:e juli!

Här e det fotografen Borg som hänger bilder på första Gnesta-Planket år 2010!  
Å nu e det snart dags igen år 2016! Och det blir spännande fotografer i år igen! 

Och det finns som vanligt ett öppet plank och även en kameraloppis!

Skall ned på sta'n i morgon kolla öppettider vad gäller matställen mm, så besökare och även deltagare av Gnesta-Planket vet var man kan fika och äta! De e en viktig information!

Annars e det ganska lätt, utställningen ligger mitt i centrala Gnesta, tjugo meter från närmaste tågplattform, och det finns både Regionaltåg och Pendeltåg till Gnesta och det är tio meter till närmaste parkering och de inbjudna fotografernas bilder hänger under tak!
De e bara till matställena som man måste gå något längre, c:a femtio meter typ!

Höll på att glömma, det ligger såklart en hel del butiker mycket nära utställningen, som ICA, Konsum, Systembolag, samt ett antal specialbutiker (och bibliotek) så man kan även både titta på bilder, äta och lördagshandla i Gnesta!

Återkommer som sagt med mer info i kommande bloggar, tex tider då matställen och fik mm öppnar, det är praktiskt info för besökare och deltagare! (Kommer även att sända info direkt till de tjugo inbjudna fotograferna)

Gnesta är nära! :)

/Bengan

Ps. Å senare år så blev det mera bilder på Gnesta-Planket!

.

Inlagt 2016-07-18 23:17 | Läst 1900 ggr. | Permalink
Som jag bor kan jag ju inte delta med vare sig bilder eller som åskådare. Men nu funderar jag över om vi kanske har något lämpligt plank här på Saltspring, så att vi kan ta upp idén här. Jag tror jag ska ta upp det med ordföranden i vår fotoklubb. Klubben har hittills bara ordnat utställningar på två olika konstgallerier. Men att använda ett utomhusplank verkar friare på något sätt och kan uppmuntra fler att delta med sina foton.
Svar från Benganbus 2016-07-19 08:09
Låter som en kul och spännande idé!
Saltsprings photographic fences! :)
/B
Lycka till med allt och hoppas det kommer massor av folk.

MVH

Bengt-Åke
Hoppas det går bra i år med, Bengan! Riktigt snygga bilder man ser i inlägget, den Micke hänger upp, och de man ser som jag antar är Kristers. Det är nåt visst med att se bilder i utskrift.
Börjar dra ihop sig... Ser verkligen fram mot det i år också!
Blir säkert fint i år med, får se om jag kan komma förbi och kika lite, men alla "normala" människor framlever ju sina liv mitt i natten ur mitt perspektiv. :)

Min colliekille föddes tidigt i morse, så om åtta veckor.... :)
/Affe
Jag funderar på att åka upp från Mönsterås och kolla. Jag kör längs E22 och från Norrköping E4 om nån vill åka med längs vägen.(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg