Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4452 / I dag va det en del regnskurar och ganska praktiskt att ha kameran i bakfickan!Förstora, så ser ni molnen bättre!
Å visst räcker det med en iPhone 4S för bilder i en blogg på FS!

Skurbetonat väder, som man nog kallar det i dag! Å Roffe höll koll på solglimtarna, men va nog litet för optimistisk, eller om det va medvetet optimistiskt! Så litet regn fick vi ändå på oss! Men det här är ett utmärkt väder om man e landskapsfotograf! Snygga moln liksom! Och som sagt, inte kameran på axeln, utan i bakfickan! De e moderna tider nu! ;)

.

"Här gick vi ju i morse och i går kväll", sa Roffe!  Jag vet sa jag, men vi kan inte gå så långt i dag! Tyckte jag märkte en suck från Roffe.....

.

Å vi passerade även idrottshallen som är nyrenoverad! Ligger väldigt när där vi bor! C:a tre hundra meter! Allt har både för och nackdelar! ;)
Har i alla fall lovat att hänga med, när min fru skall gå till gymmet och träna!

.

Vi passade på att gå upp till vattentornet när vi hade en stor blå fläck av himmel ovanför oss, men det kom litet regn ändå! Intressant fenomen!

.

Hade nyss talat i telefon med min fru som va på hemväg i bilen! "Varför dröjer Matte", sa Roffe? De e bara fyrtio genom stan, sa jag! "Jaha och", sa Roffe!

Som sammanfattning, så tycker jag den här bakfickekameran, iPhone 4S,  e mycket praktiskt, och funkar utmärkt även som bloggkamera!

/Bengan

Ps. Men i morgon blir det "tunga grejer", Fuji X-E1, och så skall jag få provfota med en autofokusFujiglugg! De ni! :)

Inlagt 2016-07-12 20:33 | Läst 1096 ggr. | Permalink
.du kommer bli tokig på fokusmotorn surrande ;-).

Jag kör i princip altid med manuell och använder af-knappen för att låsa..

-J!
Svar från Benganbus 2016-07-13 09:34
Tack för varningen Jörgen! ;)
/B(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg