Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4448 / Visst går det att utvecklas på Fotosidan, om man vill! ;)



Nu säger såklart någon, man bedömer utveckling olika! Visst e det så! Självklart!  :)
Men Fotosidan påminner faktiskt litet om att besöka en storstad, man går på guidad turer och se alla sevärdheterna (som det berättas om i turistprospekten) och man blir allmänbildad, och se'n har man varit där och är där! Och tar bilderna! Och det hela e mycket trevligt! Och man får många kommentarer! "Jag har också varit där, å de va jättekul!" Å det här e inget konstigt, för det e ofta en trevligt och intressant samvaro! Man e med i gänget liksom! Eller de e nästan som en stor familj som talar samma språk!

Men man kan göra nå't annat också, litet på sidan om "allfartsvägarna"!  Och kanske inte har tillgång till alla bekvämligheter som en turistresa normalt har! Okända stigar liksom, intressanta upptäckter, och ändå så kanske man inte vet om man e på rätt väg, men vägen är spännande, trots att det inte finns nå'n bra att fråga om råd!
Och sedan kommer en annan utmaning, att försöka förklara vad man gjort eller håller på med,
men då kanske man känner att det kan vara bättre att låta bli den redovisningen! ;)

Som sagt, visst går det att utvecklas på Fotosidan! ;) Carpe liksom! :)

Ha nu en fortsatt fin kväll!
/Bengan

Inlagt 2016-07-08 22:22 | Läst 1487 ggr. | Permalink
Kanske du skulle berätta lite om alla okända stigar som utvecklat dig, här är nog många som vill veta! LO
Med all respekt, Bengan, varför visar Du inte som omväxling bilder från Din fjällresa istället för porträtt på gubbar och gamla kameror/objektiv?
Du kanske borde döpa om din blogg till: Bengan vet bäst!
Heritage 73 2016-07-10 00:09
Tråkigt med sådana sura kommentarer.
Svar från Benganbus 2016-07-10 14:55
Håller helt med dig Ragnar!
Men så e det ibland! :)
/B
Det där med utveckling handlar nog mycket om att plåta och delta i livet så att man finner sin pryl att hålla på med. När det gäller dokumentärfotografi finns ju inte heller så mycket att "utveckla" tycker jag, det handlar ju om att få något sagt om något som är angeläget för en själv och förhoppningsvis andra. Inom mer subjektiv/konstnärlig fotografi går det säkert att finna nya vägar om man är intresserad av detta. Men fotosidan liksom andra samlingsplatser på nätet är nog främst sociala mötesplatser, och som sådana i och för sig utvecklande på sitt sätt.
/Affe



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg