Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3312 / Först Tårtan, se'n Fotosidan Masters! Och där en fin svartvit bild!

Som sagt, först avslutningsfika på Tårtan, tror vi va tolv stycken! Se'n gick några till Galleri Kontrast för Fotosidan Masters!

.

Å bilder finns det överallt på Kontrast, även vid ingången!

.

Men Mastersutställningen den va i den stora utställningslokalen. Fullt med folk, mingel, invigning av David, och Magnus va såklart också där! Det va  trångt, och trevligt och mycket bilder att titta på!

.

Jag som gillar svartvitt, hittade den här bilden! (Jag hade inte sett bilden tidigare trots att den funnits på Fotosidan ett tag) Känner ett klassiskt tillslag trots att bilden är nutid! Litet franskt 50-tal! Mycket fint fångat ögonblick, i en intressant kompositionen!

För övrigt så e det en del pyssel med Gnesta-Planket just nu, den sista fotografen som inte va riktigt klar tidigare, tror jag nu kommer! Kul och mycket intressant! 

Å på lördag så e det LP-fotoauktion igen! Även om jag inte skall köpa nå't, så e det trevlig att gå dit! Flera från Tårtan kommer dit också! Det e mycket analogt som skall gå under klubban!
Mao, snärjigt värre den här veckan! ;)

/Bengan

Inlagt 2016-06-16 00:03 | Läst 1059 ggr. | Permalink
Jag har heller inte sett bilden förut, ser riktigt fin ut. Vem är det som tagit den, vet du det? Skulle vara kul att se den utan reflexerna i glaset.
Svar från Benganbus   2016-06-16 14:43
Johan Pihl   2016-06-17 11:41
Tack, Bengan!(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg