Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3303 / Fotosidan, och mellanmjölken och pressfriheten! ;)

Trappan 1

Fotosidan är ju en träffpunkt för fotografer, men när alla nu är fotografer, enligt ett Tv-program i alla fall, hur skall man hitta dom intressanta i den här stora mängden? Nu tycker säkert nå'n att det går visst! Det e tex fullt av åsikter och fina bilder på Fotosidan!
Ok, smaken e som sagt, olika!

Men varför har flera som jag tycker haft både intressanta åsikter och intressanta bilder slutat här! Ok, jag vet, allt e ju fortfarande en smaksak! Och kunderna styr såklart! Jag menar, om tillräckligt många kunder gillar läget som det e nu, då e det ju bra för Fotosidan! De e ju så marknaden fungerar! Mängden e bra! Många inklick e bra! "More is more!" ;)

Å de e väl bara å göra som alla andra gör, sitta stilla i båten å inte vara så dj-a märkvärdig! ;)

Udda grejer, udda personer, udda bildmakare, dom får söka sin lycka någon annan stans!
För dom e ändå inte så många!

Fast jag skulle nog ändå, ursäkta, vara litet undrande, som fotograf alltså, om man nu råkar söka det litet udda själv, varför dom här stack från FS, och vart? För det e ju dom udda, som kan bli berömda, även om dom tar en massa konstiga bilder....!

/Bengan

ps. I dag skall jag vara i radio! Tänkte som sur gubbe ta upp ämnet fri press och pressfriheten!

Inlagt 2016-06-10 12:23 | Läst 1313 ggr. | Permalink
Kan det var som så att Fotosidan är ett hot mot Svensk fotografi och den mångfald in fotografin som fins trots allt. Verkar som det tages för stor hänsyn till att i variga ögonblick tillfredsställa alla. Sen saknar jag kunnande kria fotografi som uttrycksform. Det är trist då många som är nya med fotografi lätt hanar här och blir hänvisade i en ganska rist och dekorativ fotografi. Det fins trots allt andra vägar med att uttrycka sig med den fotografisk metoden.

Skalla bli spännande att se hur Verk utvecklar sig känns som ett ljus i tunneln http://www.verktidskrift.se
Svar från Benganbus 2016-06-10 13:50
Nu tror jag inte Fotosidan e nå't hot ;) men det finns alltid några få som kanske inte passar här efter ett tag! Eller som e nyfikna på livet efter detta! Som tycker FS är och har varit helt OK, men som vill vidare på sin upptäcksfärd!
Som vill pröva egna stigar och vägar! Men det e inte så många!
Å det e nog bra att hetsa dom litet!
Men litet funderingar! :)
/B
Som amatörfotograf är denna hobby min dagliga glädje som pensionär, och Fotosidan betyder mycket. Särskilt att det finns så olika och även udda. Det glädjer mig att se vad ni andra gör, och att dela med mig. Sen är det ju inte bara foto, det är lite att skriva också, vilket gör Fotosidan dubbelt värdefull och bäst att publicera på, för mig åtminstone. Tack för att NI finns!



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg