Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3296 / När jag va ute och hämtade tidningen i morse, så såg jag några hus!

Brukar tänka på Fantomen när jag hämtar tidningen! Han som kom ut ur de djupa skogarna! (Men jag dricker inte mjölk, så en viss skillnad e det förstås) Men just nu e det mycket djungel runt vårt hus! Och ett ständigt röjande för att bibehålla kontakten med civilisationen! Skall titta på en ny trimmer i veckan, med litet kraftigare tråd för den trimmer jag har e litet vek!

Vad gäller annat i "grönsakslandet Sverige" så tycker jag det e svårt att fota nu! Bara en massa "grönsaker" och så blir det svarta djupa skuggor! Hur spännande e de på en skala!

.


Ibland längtar jag till hösten och vintern vad gäller fotograferande, ursäkta! Då kan man fota klassisk å ren och fin socialrealismen! Basta! Inget konstnärligt tjafs här inte!  Kallar bilden: "Blicken mot framtiden!"

.

Även färgbilder kan bli bra om man slipper en massa träd som står i vägen!

.

Här e en slags inneblomma i kruka, som sannolikt fått signaler utifrån att försöka ta över inomhus också! Ni ser tentaklerna som kommer krypande va? 

Vad jag kommer ihåg så rymde många svenska konstnärer "grönsakslandet" under sommaren för sydligare länder förr i världen, för söderut va det torrare och då blev det mer struktur i landskapsbilderna! Å så va vinet billigare där också!

Nog om detta, för djungeln väntar inte!

/Bengan

Inlagt 2016-06-05 08:54 | Läst 1273 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg