Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3272 / Nostra causa och smygfoto! Och S:t Eriksmedalj :)

Nostra causa betyder ungefär vår sak, och det kan man väl kalla den här träffen i dag! Ett antal allvarsamma män som sitter runt ett bord och säger inte så mycket när fotografen tar sin bild! Men se'n kom snacket igång! Vi hade ett reserverat bord på Gustafsviks Café, jag tror vi va tio från Tårtangänget som va i Gnesta i dag!

.

Jag fick också några snyggt gjorda smygfotokopior av Bengt-Åke från Södertälje! Smygfoton alltså! Jag märkte inte när han fotade! Jag hann inte ens kamma mig! Såg förresten att min samtalspartner fått medalj! Mycket välförkännt och kul!:)

Tänk om det va förbjudet att smygfota! Bara uppställda människor, regisserade scener, och innan bilden togs, så rättar man till slipsen och kollar frisyren och sminket på kinderna! Ordning och reda, inget smyg här inte! Händerna på täcket! ;) Putin skulle gillat det! Socialrealismen! ;)

Slut för idag!

/Bengan

Inlagt 2016-05-18 22:44 | Läst 1675 ggr. | Permalink
Ser ju ut som Tårtan ju. Och ingen smygbild här. Den här bilden platsar bland alla andra sådana bilder, och det är ju egentligen de som är intressanta. Och om några år sitter våra barn och barnbarn och försöker se vilka som är med runt bordet.
Å här skiner solen, faktiskt. Ha det//GöranR
trevligt träff,kul att man han mää ;)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg