Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3271 / Lagt upp en nygammal bild på Facebook igen! Å så Karise Eden igen!

Nåja, nu e det inget större fel på Fotosidan, men jag har nog varit på Facebook mera den sista tiden. Å varför då då? Vet inte, det kanske har med tiden att göra, våren eller va det nu är...
Det är trevligt och kul i alla fall! 

.

Här e i alla fall en nygammal bild som jag snyggat till litet (och lagt på Fejan också)  Jag e tveksam om det här e en Leicabild, jag hade en Canon VI-T ett tag, med en 1,2/50 mm optik. Den kan jag ha använt här på fullöppning. Och ISO eller ASA va nog 800, tid en 1/15-del...?  

I morgon onsdag så e det fotofikat Tårtan i Gnesta! Vi fikar på Café Gustafsvik den här onsdagen! Från 13.30 till 16.00. Å nästa fotofika, om fjorton dagar, så e vi tillbaka på Tårtan på Hornsgatan igen!

Väl mött i Gnesta ni som kan och har lust!

 Och som sagt, Karise Eden igen!

/Bengan

Inlagt 2016-05-17 17:01 | Läst 1197 ggr. | Permalink
Antar att det är en av dessa lotteribåtar man såg på torgen förr, annars var det väl si och så med navigationskunskaperna....;-) Ett glatt gäng i varje fall.

Dessvärre har jag tårtförhinder i morgon igen: f-n också! Gustafsvik verkar trivsamt enigt dina tidigare beskrivningar. Och i morgon lär väl Gnestatågen gå normalt igen.
Svar från Benganbus 2016-05-18 08:57
Lotteribåten va i alla fall lika fin när vi lämnade den som när vi kom!
Det blir fler Tårtan Per, vi syns då!
/B
Det var lite luddiga uppgifter om bilden tycker jag, kan du inte kolla metadata? -Eller vänta, det har du ju redan gjort :)
Jag har också sådana där eländiga bilder vars omständigheter har försvunnit i minnets källarmörker, för mig är digitaltekniken en frälsning när det gäller sånt.

Läcker bild! /Thomas
Svar från Benganbus 2016-05-18 08:58
De bra med minnesträning för oss som e äldre, så ser jag det! :)
/B
Vi hade "fotofika" i trakterna runt södra Dalarna ett tag, tyvärr var det ofta under helgerna
då jag jobbade...



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg