Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3232 / 500 gillanden, 50 kommentarer på en gammal bild!! Och så nästa Tårtan!

Lördagskväll 1964

Den här bilden har inget med många inklick att göra!

För nu talar jag inte om Fotosidan vad gäller gillanden, för där fick jag ingen kommentar alls i min senaste blogg! ;) Nåja, får skylla mig själv såklart! Vem vill kommentera Max Tegmark eller några filmregissörer och nå'n hundbild!

För det e marknaden som styr även här! Tittar och intressemarknaden såklart, så det gäller att blogga rätt! :) Man kan titta på vilka bilder som uppskattas mest här på fotosidan, och blogga därefter, om man inte e helt bakom!

Å den här med 500 gillanden, de e inte mitt fel, de va en fd FS-medlem som lurade in mig på den här gruppen på Fejan! Är omgiven av dåliga rådgivare alltså! Men ändå litet kul, att äldre bilder kan locka så! Så ett tips kanske kan vara, satsa på äldre bilder! :)

Annars inget speciellt, förutom att jag sålt litet aktier (de e mycket, mycket litet aktier) men tänker ändå inte köpa en digital M Leica! De va synd att Leica gjorde en så'n stor digital M Leica, tycker jag, för jag gillar när mässingen tittar fram! Så min Fuji X-E1 får räcka även utan mässing! De e samma med Leitzoptiken, stor och klumpig numera, tacka vet jag optiken förr! Som den äldre Summicron 35 jag har på Fujin! :)

Och som sagt, man får vad man bloggar om!
Ha nu en fin dag!
/Bengan

Ps. Nästa Tårta tar vi i Gnesta på Gustafviks Café 18 maj. Från 13.30 till 16.00!
Kan ni inte komma, så återgår Tårtan till Tårtan som vanligt efter den lilla utflykten!

Inlagt 2016-05-11 08:14 | Läst 1346 ggr. | Permalink
Att få många likes är som att vinna pengar på Monopol! Vi syns i Gnesta...



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg