Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3261 / Åkt ned till 15:e plats på de mesta aktiva bloggarna, men i alla fall på 3:e plats bland de mest lästa

Alltid nå't på en skala! Och det handlar även här om marknaden såklart! Ointressanta saker halkar ner i tittarfrekvensen! Intressanta saker går i topp! Konsumenten styr! ;)

Funderade på ett bloggämne i dag om äldre kameror, nu menar jag kameror som e en fem år och aningen yngre, och det ständiga köpandet av nya grejer fast de gamla kamerorna borde väl inte vara helt slut annu! Tänkte fundera på vad det hela kan handla om!
Men låter bli!  För det kan komma nå'n kommentar typ: "E du så bra då! :)

.

Här e en av testbilderna jag tog med min äldre digitalkamera! (Kameran e nog fem år nu) De e klart att om man satte kameran i en mätapparat, så visst skulle man nog se skillnad jämfört med en modern kamera! Men det tänker inte jag göra! Sätta kameran i en mätapparat alltså! :)

Å så tänkte jag även blogga litet om den otålighet och missnöje som jag tycker finns! Även i bloggvärlden! Men jag låter bli det funderandet, i alla fall i text här, för jag kanske väcker upp något troll som har det tillräckligt jobbigt ändå! :)

.

För övrigt så funkar min utställning av 1960-talsbilder bra på Gustafsviks Café i Gnesta! De gånger jag e där så blir det många frågor och trevliga samtal! Å de e de här samtalen som jag värdesätter mest! Att sälja bilder e bara bökigt! Å så måste jag köpa nya ramar! 

Och så e det en ny laddning av Gnesta Lager Pg till det lokal Systembolaget! Så det ser ljust ut, trots värmen! :)

.

Roffe tycker det e för varmt! Jag blöter honom litet då och då i pälsen! Men vänta till i kväll då det blir svalare, då blir det fart!  ;)

/Bengan

Ps. Obs! Alla bilderna här i bloggen e tagna med den här äldre kameran!

Inlagt 2016-05-09 19:00 | Läst 1381 ggr. | Permalink



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg