Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3253 / Tidig morgon och inga större nyheter i DN! Å så Tårtan på onsdag!

Ibland går min fru tidigt till jobbet, vården ni vet, så jag blev lämnad ensam vid frukostbordet vid pass 05.15 för att fortsätta att läsa DN ensam! Läste bla om Rotavdraget, och att Stockholm tar den största delen av Rotavdraget och mest tar Danderyd! E de nå'ra nyheter för någon? 
.


Håller också på att förbereda en utställning, skall börja hänga idag! 1960-tals bilder! Kolla underlaget man springer på!

.

Kan inte låta bli att tänka på hur enkelt det är att fota i dåligt upplysta lokaler numera! Och hur fort man framkallar! Den här bilden e ändå tagen med en äldre kamera, första modellen av Fuji X100!

.

Och jobbet med Gnesta-Planket pågår! (Det har förresten pågått sedan i höstas) Jag skulle behöva ett mycket större och längre plank, det känns tråkigt att bara kunna bjuda in så få fotografer!

Och så e det Tårtan nu på onsdag!

/Bengan

Inlagt 2016-05-02 06:11 | Läst 1520 ggr. | Permalink
Rot har varit jättebra för byggnadsvården. Numera är det billigare att laga än att byta ut (om man kan hitta hantverkare). Tyvärr har systemet överutnyttjats för onödiga ändringar. Nytt kök skapar inte mer lycka än ett sånt kök du redan har.

Som Rocky konstaterade: Först rev vi ut allt gammalt och ersatte med nytt. Sen rev vi ut det nya och ersatte med gammalt som vi ropat in på Bukowskis.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg