Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3244 / Funderingar om Bloggtrollen! Våra vänner i bloggvärlden alltså! ;)

Slussen

Här kommer funderingar om livet på en Fotosida! Men OBS, det här gäller inte oss på Fotosidan! De e bara funderingarna som ligger här! Och ni som bara vill läsa om fotografi i en blogg, går såklart över till en annan blogg! :)

Alltså, ibland läser jag undersökningar som försöker förklara bloggtrollen ute på nätet! Och då även mobbare på nätet. Försöker här göra en egen liten sammanfattning!

1.  Alltså, det verkar först vara personer, mest män, som inte kan komma på nå't själva, som blir sura när nå'n annan kommer på nå't, och då kan en bloggtrollsreplik bli: "E du så djävla bra då?" (Fast man använder ett annat språk, litet mer inlindat)

2. Och ofta e det kvinnoförakt inblandat! Det kan ha att göra med uppväxten! Kanske ett ständigt tjat från mamma om att gå till skolan, att inte ligga i sängen hela dagen, att städa rummet osv,  som kan vara en del av förklaringen på det hela! Man upplever att kvinnor och pojkar har olika uppfattningar om saker, och det finns kvar även i vuxenlivet! Som pojkar alltså! ;)

3. Å så e det nog det här med överblick och fantasi! Fantasi och överblick över tillvaron och världen alltså! Alla kan inte ha fantasi! Så enkelt e det! Tänk vad många konstnärer det skulle bli om alla hade fantasi! ;)  Så en bloggkommentar kan nog bli: "E du så djävla fantasifull du själv då?" Och höll på att lägga till ett könsord här! ;)  
Å det här med fantasi, går även tillbaka till punkt 1.  Att inte kunna hitta på nå't bra själv!

.

Moria

De e nog så här jag uppfattar en hel del av bloggtrollens vardag! Utan att kalla det vetenskap! :)

E det inte mer komplicerat än så här då kanske någon undrar?
Jo kanske,
litet bitterhet över livet speglas nog också i trollens kommentarer. Så här kanske förklaringen skulle vara från bloggaren! "Ni skall minsann inte ha det bra när jag mår så dåligt!" (Fast meningen med blogglivet e nog mera inbakat än vad som här anges)
Men det lyser ändå igenom om man läser fler kommentarer från trollet i litet olika bloggkommentarer! Men det här tänker bloggtrollen ofta inte själva på! :)

Men det största problemet, om man nu ser det som ett problem ;) det e nog att det går att få en internetuppkoppling från vilken jordhåla som helst! ;) I god demokratisk ordning! ;)

.

Time Bandit...

Det här va min egen uppfattning/sammanfattning av bloggtrollens värld!
Ha nu en fin dag!
/Bengan

Ps. Har ändå lagt till några bilder i bloggen för vi e ju på en Fotosida! :)

Inlagt 2016-04-27 08:54 | Läst 1834 ggr. | Permalink
Haha! Ja dom e för goa bloggtrollen. Och deras släktingar, dom lite större nättrollen, icke att förglömma. Det som är bra med dom är att dom är lätta att identifiera. Och det har du gjort bra Bengt! Får jag kalla dig vår tids Linne´?? Ha det gött!
Svar från Benganbus 2016-04-27 13:14
Tack för det betyget Janne! :)
Ha det gött tillbaka!
/Bengan
Den sista bilden imponerar!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg