Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3201 / Det här med fri entré på museer och liknande, e de så bra de? Å så den digitala Tri-X!

Läste i DN idag det som Fotosidan redan visat, en ny fotokonsthall på Skeppholmen i Stockholm med fri entré! Gratis alltså! Å de e väl bra! Vi lever ju i gratisgenerationens tidevarv, så det här ligger helt rätt i tiden!  ;)  Ok, nu kan det här bero på en del andra saker om man gillar det här med gratis eller inte! Men intressant e det i alla fall på flera sätt! Och ett fik verkar det finnas i konsthallen! Hoppas det e bra! :)


Å så det känsliga! När det finns raw i kameran! Och appar och en massa annat man kan ha i datorn, så varför låta kameran fixa till bilden direkt! En smaksak liksom! ;)

Bildexempel bifogas på den Tri-X jag använder mest just nu! :)

.

.

Otåligt testmotiv! "Jag skall till tåget! Skynda på nu!"
Så det blev bara en digital Tri-X bild tagen....

Så vare med det!
/Bengan

Inlagt 2016-03-17 12:00 | Läst 1225 ggr. | Permalink
Det är väl bra med gratis så länge det är bra? Din digitala Tri-X är också bra, och det fungerar förstås utmärkt att välja hur man ska efterbehandla sina råfiler redan innan man tar bilden (vilket ju är det kameran gör). Det är ju egentligen smartare än att som en del av oss gör lägga tid på det när bilden redan är tagen liksom :)
Svar från Benganbus 2016-03-17 15:06
Så fort något e gratis, så väcks min nyfikenhet!
Det finns inga gratisluncher! ;)
B)
Anders F. Eriksson 2016-03-17 16:22
Nu har det ju plötsligt blivit ett jäkla liv om det här med om gratis verkligen är så gott, så jag lär också blogga om saken. Annars kan vi nog munhuggas om det på onsdag på Tårtan, :)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg