Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3189 / Gatufoto i sällskap e svårt! Och Summicron 35:an får nog sitta på ett tag nu!

I går när vi gick från Tårtan så va vi flera stycken! Och att fota gatufota när man går och pratar e svårt! Och när jag stannade för att fota, så sa nå'n: "Hallå Bengan, vad skall då göra? Skall du fota? ;) :) 

.


Jag tyckte jag hittade ett motiv, stannade och försökte fokusera i den skumma belysningen, och tog några bilder! (Man kan inte vänta ut den rätta bilden, utan man måste nog ta några bilder, se'n får man se efteråt vad det blev)

Och bilder e ju alltid en smaksak!

Och det e lätt att fota med Fujin när det e mörkt! Mycket lättare en med min analoga M Leica! Även om jag också på Fujin ställer in bländare och tid och skärpa manuellt,  så e det lättare! Jag slutar inte att imponeras över den nya tekniken!

*
Bilderna tagna med Summicron 35:an! (Som blir som en 50:a på Fujin)  Och ljusstyrkan på Summicronen räcker bra!

Ute skiner solen och Roffe går runt och suckar!
Så slut för idag!
/Bengan

Inlagt 2016-03-10 10:35 | Läst 1013 ggr. | Permalink
Hallå där
Du kommer få ännu mer tid för bilden när fuji 27mm 2.8 sitter på kameran. Eller varför inte 35/2,0 Robust och snabb som blixten.

Södertäljeavdelningen
Svar från Benganbus 2016-03-10 19:26
Det e det här manuella som jag gillar! Att försöka ha litet manuellt kvar även när jag fotar digitalt! Även om det inte går lika fort som i Södertälje då! Jag försöker hålla kvar litet analogstuk i det digitala liksom! Hajaru? ;)
/B



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg