Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3085 / Mörkret bör börja vika snart, och ett nästan höftskott!

Kollade i DN i dag och en vändning verkar vara i förestående! Allt ligger och balanserar nu, ungefär som Higgspartikeln! Det kan gå åt det ena eller andra hållet, men då det gått åt det andra hållet tidigare, så är snnolikheten mycket stor att det gör så nu med! Vi bör gå mot våren alltså! Och inte mot höst först!

.

Men det känns ändå litet så här just nu....

"Och nu till någonting helt annat!"
Har återgått till Summicron 35:an på kameran! Inte för att den e skarpare än Zeiss 35 Biogonen, utan jag tycker Summicronen e snyggare på kameran! :)

.

Å så va det ett höftskott! Nästan höftskott i alla fall! Är nyss hemkommen från Lasarettet efter stygnborttagning på två ställen! Och trodde jag skulle slippa öronlappen, men den lilla specialkudden som låg mot operationsområdet inne i örat hade växt fast en aning, så man va tvungen att blöta upp kudden innan den lossnade och då blev det litet rött i op-området igen, så då blev det en ny liten kudde att ha i örat fram till jul! (Obs! ingen versal i ordet jul!)

På bilden syns också ärret på halsen där man tog loss en hudbit för att sätta i örat! (Man skrapade bort en bit hud i örat, och måste sedan ha en bit hud att täcka över skrapområdet med! Tänk va dom kan!)

Frånsett det, hyffsat bra höftskott va?  Syftade avståndet! :)

/Bengan

Ps. Måste väl erkänna, att det blev några höftskott innan skärpan satt någorlunda på ett av dom!
De e ju mot en spegel!

Inlagt 2015-12-21 11:34 | Läst 2212 ggr. | Permalink
Så du fick en längre hals, kan man säga.
Svar från Benganbus 2015-12-21 13:59
Bara om tapen släpper taget! :)
/B
....och nu till något helt annat.

Önskningen heter God Jul men då man skriver om julen ska det inte vara stort J. I löpande text heter det t ex "jag hoppas att du får en lika god jul som förra årets jul" utan stora jin.

Tycker jag som varit med om ett antal olika rekommendationer. Länsstyrelsen bytte till länsstyrelsen på 1970-talet men skriver nu Länsstyrelsen igen. Allt på order uppifrån.

Selma Lagerlöf fortsatte skriva på gammalsvenska trots stavningsreform. Hon vill inte tappa sitt språköra. Då Dagens Nyheter försökte skriva sin logga utan punkt blev det ramaskri bland läsarna. Dagens nyheter utan versal på nyheter och utan punkt blir inget varumärke alls. Tycker jag.
Svar från Benganbus 2015-12-21 18:03
Det e intressant och kul att blogga!
De blir som en slags trädgård med gångar som förgrenar sig! ;)
/B
Måns H 2015-12-21 20:19
Och om du rättar in dig i ledet och använder utropstecken enligt språkrådets riktlinjer blir bloggen inte bättre. Den e bra som den e!
Svar från Benganbus 2015-12-21 20:51
Tack för stöd! :)
Tycker en radavslutning ser futtigt ut med bara en punkt! :)
/B



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg