Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3053 / Som sagt, mörv! Å så litet mera om Fuji X-E1 med Leicaoptik!

Jag beskrev begreppet mörv i en kommentar i bloggen i går, men för att fler skall förstå varför årstiden känns så seg, så kommer här förklaringen! För det e mörv som pågår!

Tecknaren Berglin har myntat namnet och förklarar: "Månaden mellan november och december eller om man så vill, en mycket utdragen november där allt mörv bara drabbar en blir som en sorts förbannelse från tristessens träskmakigaste träskmarker. I månaden mörv är det dags för fyllnadsinbetalning och rotfyllning och att kolla födelsemärken på vårdcentralen, ta förkylningssprutor, och där samsas korvförsäljning på knattematcher med stambyten á la rörmokare och kvartssamtal, där finns också alla de namnsdagar som inte borde finnas".

En tung tid alltså, tiden kallas även blykepsarnas tid!

Å det finns dom som fixar den här tiden med olika trix, å säger att mörvtiden de e inga problem! Så säger dom i alla fall! F-n tro't sa Relling! ;)

/Bengan

Ps. En Södertäljefotograf ringde igår vad gäller Leica M-optik på Fuji X-E1! Testverksamhet e Pg framöver! En liten ljusning i mörkret i sikte alltså! :)

Inlagt 2015-11-26 08:56 | Läst 3820 ggr. | Permalink(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg