Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3043 / Tänkte lura Roffe idag, så ut i Gnestadimman!

Roffe har fortfarande aningen för mycket socker i urinen, så jag gör en del "utomhusuppträdanden med soppslev" nå'n gång i veckan! (För att ta ett urinprov på hund, så kan det underlätta med en soppslev som man sträcker in under hunden när hunden pinkar! Det här e i teorin alltså! Och om hunden är samarbetsvillig! Roffe e ofta samarbetsvillig! Men ibland tar nå't annat över! När jag har soppsleven på plats, så stänger han bara av "kranen!"Och så fortsätter det! Och det här uppträdandet sker inför öppen ridå på vår gata! Jag har en hund i koppel i ena handen och en soppslev i den andra! Kan tänka mig att det här e rätt kul att titta på!)

Men idag tänkte jag göra något som Roffe inte hade räknat med! Lade urintestutrustningen i bilen, och lockade sedan in Roffe i bilen utan att han såg vad jag lagt in i bakluckan! (Men när han hoppade in i bilen, så tittade han på mig med den där blicken som ändå gjorde mig aningen litet orolig....)

Men ut i dimman på gärdet i alla fall, och där fanns inte en människa! Och synfältet va bara en femtio meter i dimman, så nu kunde jag i lugn och ro gå med Roffe och soppsleven utan att nå'n såg det! Och jag hade gott om tid! Så nu skulle vi se vem som va uthålligast min unge man! :)

De va bara det att vid första pinken så fyllde Roffe nästan hela soppsleven...
Och han stod helt stilla! Och rättvänd! Och när han va klar, tittade han på mig,
och jag vet inte, de kanske bara e inbillning,
men jag tyckte att jag såg en liten ryckning i mungipan!?

Hade gott om tid nu, så jag tog några bilder i dimman!

/Bengan

Inlagt 2015-11-18 11:38 | Läst 1780 ggr. | Permalink
Ja men det är väl klart (även om det är dimmigt i dag) att Roffe tycker det är pinsamt med soppsleven på hemma på sin egna gata. Bättre då där han är anonym.
Klappar till smarta Roffe. ;)
Min dotter har en hund som råkat ut för samma sak. Eftersom jag hade hunden när dottern jobbade var det jag som tog provet. Två gånger om dagen skulle det tas ph prov. Det var inte lätt att pricka rätt. Som tur var står en skrovlig björk där han ville pinka först, i fickorna stannade urinen kvar så jag han lägga i teststickan. Hunden hade stenar i urinröret och han blev väldigt sjuk, han var helt hysterisk fjorton dagar efter operationen. Idag är han återställd.
Sten
Klart att du inte kan lura Roffe. Det framgår ju med all tydlighet för oss som läser din blogg hur bra Roffe lyckats träna sin husse för att få det som han vill ha det :-)
Hälsningar Lena
Den jycken är street-smart! :-)
/Nonno
Haha, undrar om den taktiken med soppsleven fungerar på tikar... tror inte det ;-)(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg