Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3021 / De blir ganska körigt i veckan! Tårtan och så Fotomässan!

Frisören

Time pass liksom...frisören i Slussen..

Två grejer på samma vecka! Blev påmind om allt det här när jag kollade i min fickalmanacka nyss! Tårtan på onsdag, och Fotomässan på lördag! Men det skall jag nog fixa! Tar en sak i taget! Så de e lugnt!

Så glöm inte Tårtan på onsdag, och vad gäller Mässan, så får jag gå dit på lördag! (Roffe gav mig ledigt på lördag från 10.00 till 15.00)

Annars rätt lugnt! Håller på att knåpa på en bildalmanacka för 2016, och har nyss bytt objektiv på M Leican!

.

Nu e det ett Jupiter-3 objektiv från 1955 som får göra bilder på den rulle som sitter i kameran! Återvinning av gamla objektiv liksom! (Förstora gärna bilden så syns objektivet bättre)

/Bengan

Inlagt 2015-11-02 19:51 | Läst 2282 ggr. | Permalink
Fotomässan! Vet inte om jag skulle våga gå på en sådan.
Svar från Benganbus 2015-11-02 20:31
De e en social grej! Trevligt att träffa människor, och många som jag känner kommer dit! Och så e det gratis espresso hos Fotosidans monter! :)
/B
Det är synd att det bara finns fotomässa i Stockholm numera, det blir liksom lite dyrt för en göteborgare att åka dit. Fast å andra sidan har vi ju bokmässan, det har inte ni.
Bildalmanacka - ett bra sätt att dokumentera på, god idé. I övrigt ser det ut som om jag kan komma till Tårtan. Ser fram emot det, det var ett tag sedan .Och det b lir en stökig helg, med flera saker att göra, inklusive fotomässan.
På återseende då//GöranR



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg