Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2998 / Å visst e foto en prylsport! :)

Men de e väl som det mesta i våra konsumtionssamhällen! Prylsporter! Kolla på våra bilar, ofta mer pryl än praktisk transport, och kolla våra kök, mera uppvisningskök än praktiska för matlagning, och i den världen ingår såklart även hobbyverksamhet som våra kameror, kameror som ofta e uppvisningskameror för kompisar, vem som har mest pixlar, än att det är praktiska fotoapparater! ;) :)

Nu kommer jag såklart att bli motsagd av bilägare, köksägare och kanske även av kameraägare, konstigt vore det väl annars! :)

.

Men jag gillar också kameraprylar (det har säkert nå'n redan märkt) även om dom prylarna inte e så nya! Nolstalgia eller vadå? Nja, kanske en aning, men jag nog mera intresserad av att fota med de här litet äldre, och som jag tycker, litet mer personliga fotogrejerna! Nu e jag såklart inte ute efter tekniskt perfekta bilder eller jätteförstoringar, då hade jag valt nå't annat, utan det blir bilder för bloggen eller utställningbilder att visas på vägg några gånger per år! 

.

iPhone-bild i motljus på Hornsgatan

Nu kanske min iPhone inte räknas som en äldre kamera, men å andra sidan, saker verkar åldras snabbare numera, så min iPhone 4S kanske ändå kan räknas som en äldre kamera? :)

De va en morgonfundering om prylsport! :)

Nu e det strax Roffetime! Första pinkrundan! Och även idag blir det aktiviteter med soppsleven! :) Vi måste hålla koll på Roffes kiss så värdena av glukos fortsätter att sjunka! Roffe fick litet förhöjda sockervärden i urinen efter förra veckans hälsoproblem! Så jag har teststickor hemma, men att komma tillbaka till "hemmalabbet" med några droppar hundpink i soppsleven,  e inte så lätt, men grannarna bör få underhållning igen! :)

/Bengan

Inlagt 2015-10-15 08:28 | Läst 1387 ggr. | Permalink
Jag har också en iPhone 4S som jag ärvt från min bror. Mina iPhones är alla någon jag ärvt från familjemedlemmar. Mobiltelefoner blir "gamla" inom några månader! Jag borde ha hållit min iPhone1 den är nästan en antik idag.
Som vanligt, är avsnittet om Roffe dagens skratt.
Hälsningar från Erik / DK
Svar från Benganbus 2015-10-15 21:57
Jag kunde efter en stund lura Roffe att släppa några droppar pink i sleven!
Men ändå, normalt när vi går ut så e det ett f-b pinkande på var tredje meter,
men när jag har sleven med, då går han bara mitt på gångbanan och nosar!
Så brukar han aldrig göra annars! ;)
Så i morgon en ny utmaning! :)
/B



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg