Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2971 / Vi va i Göteborg i helgen! Och nu på onsdag e de Tårtan!

Vi bodde väl bra i Göteborg, Raddison Blu Riverside hette hotellet, mycket modernt, mycket glas, men ganska fantasilöst i sin modernitet tyckte jag, med opraktiska, men moderna och udda saker i rummen! De va litet som här det ungefär: https://www.youtube.com/watch?v=P61Sbaddcs4

.

Utsikt från hotellfönstret! De flesta husen runt omkring va också moderna, de kanske e full fart i veckan, men nu i helgen va det ett spöklikt område...

.

Och vi fick vara med om en fantastisk födelsedagsmiddag på en Italiensk restaurang tillsammans med födelsedagsbarnet, som inte visste nå't innan,  och alla goda vänner och släktingar som stod och väntade när födelsedagsbarnet kom! Vi va nog dryga trettiofem personer i sällskapet! Alessio här till vänster, hade komponerat menyn, och pappa Pietro höll koll så allt funkade! Även dom ingår i vänner och släkt!


Och efter middagen så gick vi vidare, och där fick jag sitta och klura med gode vännen Anders över en öl vad gäller Gödel, information som aldrig försvinner, Turing, pengaflödet i världen, och den globala avlyssningen som ingen bryr sig om och annat viktigt! :)

.


Och vi hann även ta en promenad längst Älva! Trevligt att gå så här på kajen, småprata och titta på nybyggda hus, men man ser och anar fortfarande här och var spåren efter stapelbäddar under sprängsten och kajasfalt! Det måste vara mycket pålar nedsatta här innan man kunde bygga!

Och det  va en mycket trevlig helg!! 

Och nu på onsdag så e det Tårtan!

/Bengan

Inlagt 2015-09-21 11:35 | Läst 1640 ggr. | Permalink
Göterborg är en trevlig stad med uselt klimat.(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg