Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2953 / Trevligt, spännande, intressant och lärorikt om bla M Leica!

.

Förra veckan va jag hemma hos Beata Bergström och fick höra både intressanta och spännande saker, och i går satt jag bredvid Anders Engman då vi fikade på Tårtan och lyssnade! Spännande även här!

För några gånger sedan vid fotofikat så fick jag litet rampfeber när jag satt bredvid Anders! Bengt-Åke från Södertälje va där och lade fram sin M Leica år mig och sa, "Du kan väl sätta in film i den är du bussig!"  "Inga problem" sa jag och börja plocka av bottenplattan och tog ur upptagningsspolen...."

Då kom "eftertankens kranka blekhet"! (Shakespeare ni vet)

.

För bredvid mig sitter en pressfotograf, som sanolikt har laddat sina M Leicor i både slott, koja, i djungel och i Vietnam, och tittar på! Då fick jag jättetjocka fingrar! ;)

Berättade det här för Anders i går, hur jag kände mig när han satt och tittade på när jag laddade M Leican! Anders log och berättade att han visste hur svårt det kan vara att ladda M Leican, och hålla redan på den här lilla lösa upptagningsspolen, tex när man sitter på huk i ösregnet i en djungel! :) 
Tack för det diplomatiska svaret Anders! :)

/Bengan

Inlagt 2015-09-10 11:27 | Läst 1548 ggr. | Permalink
Hej,
Ja vem skulle inte skakis bredvid ett sådant proffs.
Ha de
Bob
Att ladda film är en färdighet som man måste hålla liv i. När jag laddar en kamera idag måste jag tänka till lite eftersom jag laddar så sällan. För 15 år sidan gjorde jag det hel automatiskt.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg