Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2932 / Sisyfos!!

.

Man säger att ett arbete som man inte ser något slut på är ett "Sisyfosarbete" Men Sisyfos kommer på ett sätt att undgå det hela, genom att bestämma sig för att detta arbete är det roligaste som finns, så därför misslyckas Zeus med att straffa honom. Så jag tycker det här e kul och intressant att rensa och städa! Långnäsa Zeus! (Men min fru har synpunkter på ett det händer så litet och så sakta när jag försöker städa/rensa någonstans)

Hittade bla några inbundna pocketböcker, som jag bundit in själv på 1970-talet, och så äldre prospekt, sannolikt 1960-tal, Märklin bla!  Som jag sitter och tittar i nu! :)
Så livet har inte bara bestått av fotografi under åren!

.

Hittar även andra saker, cykelprospekt där man visar hur man byggde riktiga cyklar en gång i världen! Nu trycker man väl ut cyklar på en 3D-skrivare, å hur svårt e det!

Nu snart dags för en promenad med Roffe!

Ha det!
/Bengan

Ps. Bilderna i bloggen e såklart tagna med iPhone 4 S!

Inlagt 2015-08-25 08:11 | Läst 2445 ggr. | Permalink
Skulle varit kul att ha en sån där Itera-cykel, även om de inte var så bra. Men de grävde ner dem i en soptipp någonstans till sist. kanske kan man snart skriva ut en engångsscykel i hemmet vid behov ;)
Svar från Benganbus 2015-08-25 12:15
Vad gäller Itera så kan man tala om mjukplast! ;) Men som för det mesta,
hade man sparat några så hade dom varit intressanta idag!
/B
Den Märklinkatalogen har jag haft. Sannolikt ligger den kvar någonstans tillsammans med järnvägsgrejerna. Katalogen , inkl omgivande årgångar blev tummade och tummade. Drömmen om Krokodilen var dock förgäves.
Häftigt Rorschachinspirerat omslag på boken!
Problemet när man rensar bort gamla grejer är att det ofta är alldeles för intressant att titta på dem. Så man kommer ingenstans. Min gamla dator lyckades jag ändå bli av med för en tid sedan. En god vän samlar gamla datorprylar och rustar upp dem och skänker bort till folk som inte har råd att köpa en, t ex till föreningar.
Oj jag kan känna igen det att städa upp efter så många år och så många olika intressen som vi hade. Modell Construction, modelljärnväg, foto, smalfilm, musik, böcker, bilar - you name it.
Jag brukar säga till min fru att det inte kan vara rätt att jag skal kasta mina nostalgiska saker :-) Mina efterkommande kan sortera och kasta eller behålla vad de tycks, och det är förmodligen det hela dom vil kasta :-)
Hälsningar och god natt från Erik / DK
PS: Jag får en iPhone 5 i morgon.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg