Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2930 / Tiden går liksom och ingen kommer undan!

.

Men det tänkte jag inte på i tjugo, trettioårsåldern, att tiden kunde gå! ;) Men plötsligt, tjillevipp, så e man här! :) Nåja, skall inte klaga, men kom att tänka på pension när en i middagssällskapet i går kväll sa, "e litet stressad inför morgondagen, de e ju jobbardag, så jag kan inte komma hem för sent!" Och vi hade tidigare talat om pensioner vid middagen, och flera sa då att det skulle vara skönt att få gå i pension!

Jag själv sitter nu på måndagsförmiddagen och har just tagit min påtår! Nåja, har varit ute med Roffe en timme innan, handlat, slängt tidningar och tomflaskor och askat ur pelletspannan, och skall snart ta ned en markis, om jag pallar med det i värmen, men ändå, det e en annan känsla än att vara på jobbet! Nu hade jag ett intressant och självständigt jobb de sista tjugo åren, tycker i alla fall jag själv, men ändå, att kunna börja dagen med en kopp kaffe och smörgås och DN vid 07.00 utan att sedan behöva stressa iväg till nå't jobb, det känns i alla fall som en lyx för mig!

Inte så mycket annat att rapportera!
Jo förresten, kan inte släppa taget om Summariten riktigt, även om den inte e så skarp, så e den ändå intressant just genom sin, kalla det för personlighet, så jag skall ta några rullar Tri-X med den nu när kvällarna kommer!

/Bengan

Inlagt 2015-08-24 11:36 | Läst 2473 ggr. | Permalink
Intressant med din Summarit. Klavdij Sluban, en fotograf jag verkligen gillar och har träffat vid några tillfällen, tycker att dagens nya Leica linser är för kliniska och opersonliga..../Jörgen
Svar från Benganbus 2015-08-27 19:26
Tack för intressant fotograftips!
Har kollat på Klavdij Sluban, intressant och spännande fotograf!
/B
Stämmer bra de, ingen kommer undan och lite rättvist är det allt;)

/Stephan
Några feta tumavtryck på en ny glugg ger nog ett liknande resultat som Summariten, placeras lämpligen på ett uv-filter!
LO
Det är märkligt hur väl man vänjer sig vid att vara pensionär! Men alla gör det inte, en del knökar ihop när de inte har jobbet att gå till. En vän till mig pallade inte ett helt år ens förrän hon var död. Det var nästan kusligt.



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver


Lägg till

Tidigare blogginlägg