Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2911 / Tack för påpekandet så här på morgonen! Å man får se det positivt!

Kväll i Garda

Fick ett påpekande nyss: "Det går inte att ansluta till Internet. Det går inte att visa webbsidan i Google Chrome eftersom datorn inte är ansluten till internet."

Ett sån't här påpekande kan man se på flera sätt, litet näsvist av datorn kanske, eller e det nödvändigt att att gå ut på nätet just nu, eller så tänker man inte alls utan går ut på nätet så fort det går! :)

Jag tror det e bra att få småstopp i tillvaron ibland för att tänka efter! Att få litet smågrus i vardagsmaskineriet! ;) Å inte bara hänga på i andras tankar eller påståenden eller gillanden eller göranden! För när allt går på räls liksom, nu menar jag inte järnvägen i Sverige, utan när det gäller andra rälsar, då åker man bara iväg till nästa hållplats utan att tänka på var man e på väg, bara det går fort och utan att det blir några stopp!

Jag tror man behöver få små stopp i tillvaron då och då som sagt! På gott och ont! Det kan nog även vara kreativt, för den som vill försöka vara det! Komma ifrån det vardagliga i alla fall, för att hinna hitta tankar om det kanske otänkbara! Nu menar jag inte att åka på en charterresa, utan mera som att vandra på en öde hed utan sällskap! Utan mobiltelefon! ;)

Å då kan det komma tankar som, "vad konstigt allt blev just nu! Allt blev tyst liksom!
Men inte blev det tyst i huvudet!? Vad många tankar som kommer alldeles av sig själv verkar det som...! E det bra? Normalt? Men de kan väl inte vara farligt va? Det skulle kännas bra att kunna fråga nå'n om det här!
Tex Google... "

Nåja, nu e jag ute på internet igen! :)
Å allt e som vanligt!
Å det här va bara en liten skröna!
Skönt! 

/Bengan

Inlagt 2015-08-09 09:24 | Läst 1475 ggr. | Permalink
-Varför svarade du inte i telefonen?
-jag var ute och simmade
-Jaha, men varför svarde du inte?
-Min mobil är inte så glad för havsvatten.
-hummmm ja men varför ringde du inte upp då?
-Den är heller inte så glad för sand
-jamen....
-suk*
Jag måste tillstå att jag blir förskräckligt frustrerad när min internetanslutning inte funkar. Lyckligtvis inträffar det inte ofta.



(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?


Lägg till

Tidigare blogginlägg