Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2900 / Det här med unga resp. gamla fotografer diskuteras i några bloggar!

.

.

Och visst e det spännande! Alla har varit unga, eller e unga, och blir äldre! Men ungdom går snart över, som en god vän brukar förklara det hela med! ;) Nu tror jag inte det e ungdom eller ålderdom som bestämmer vad för bilder man tar, utan det e andra saker! Ett nutida problem, som jag kan se det, är hur skall en okänd fotograf, som kanske fotar intressant, kunna visa upp sig utan att det kostar skjortan, och utan att ha bra kontakter? Det e nog det som det hela handlar om i dag!  Och mycket mera idag än i går!
 

För övrigt så va vi och hämtade Roffe på hundpensionatet nyss! Roffe hade varit aningen litet underlig dagarna innan, men när vi lämnade Roffe så verkade han Ok! Och vi frågade såklart efter de här tre dagar/nätter på hundpanget hur han verkat? "Inga problem, han hade lekt med sex, sju andra hundar på dagarna, även några hannar och försökt sätta på en Lagottetik då och då!" 
Det kändes bra att höra!

Mannen i familjen på det här hundpensionatet är jägare, och har bra koll på vargar och vildsvin i området! Och är en bra berättare! En intressant grej vad gäller vildsvinsjakt, det är att han använder små hundar! Stora hundar blir bara skadade säger han, de små kan hålla sig hyffsat undan, men kan såklart  få en luftfärd av galten, det hör man, dom ylar under luftfärden, men se'n e dom på och runt galten igen! :)

Och Roffe va på det här hundpanget för vi va i Sigtuna!
På Sigtunastiftelsens hotell! Spännande ställe!

/Bengan

Inlagt 2015-07-29 19:11 | Läst 3204 ggr. | Permalink
Det där att jaga vildsvin med småhundar var intressant! I de historiska romanerna är vildsvinshundarna alltid de största bestarna. Gissningsvis har författarna aldrig jagat vildsvin. Den här diskussionen om unga och gamla fotografer gick totalt över huvudet på mig. Men jag antar att det är rätt jobbigt att etablera sig som känd fotograf i Sverige. Talar vi om dem som ska etablera sig som fotokonstnärer eller dem som avser att bli yrkesfotografer?(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg