Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2883 / Om att bua åt inbjudna i ett Parlament! Kan vara nya tider liksom!

.

Fotomässan


Jag kanske e omodern, det må så vara, men måste ändå få tycka till litet om en del nutida seder! Kom att tänka på de nya sederna när jag va boxningsgala i Eriksdalshallen!
Bajen Boxning mot Djurgården!
I inledningen så sa Åke Andersson, ordförande i Bajen Boxning, några ord innan matcherna! Först så hälsade Åke alla välkomna, men avslutade hälsningsanförandet med några ord, då några Bajen-åskådare buat mot gästerna Djurgården när dom marscherade in:  "Jag vet att ni gillar våra egna boxare mest, och det visar man såklart med applåder, men man applåderar även motståndarna, även om man inte applåderar lika mycket, men vi gör absolut inget annat!"  

EU-parlamentet kändes faktiskt nära ute på gatan för några dagar sedan, då man buade ut Greklands premiärminister Alexis Tsipras i Strasbourg!

Å förresten, nu när vi e med i EU så kanske man skall börja bua ut sina meningsmotståndare även i Riksdagen här i Sverige!?  

/Bengan 

Inlagt 2015-07-09 22:57 | Läst 1385 ggr. | Permalink
Buandet i det engelska parlamentet är väl en klassisk företeelse som levat kvar sen urminnes tider. De är mycket konservativa på en del punkter där på ön =)
Umgängessederna i parlamentet i Ottawa lär trotsa all beskrivning i frågan om brist på hövlighet och civiliserat uppförande. Saltsprings parlamentsledamot Elisabeth May har börjat ett slags korståg för att förbättra detta. Hon kräver att få tala till punkt utan att bli avbruten. Om de börjar bua när hon talar så sätter hon sig bara ned. Och talmannen får yrka tystnad så att hon för fortsätta orstörd. Hon har fått något slags pris för sina insatser att civilisera parlamentet. Heder åt Åke Andersson som bad om rättning i leden. Det är motbjudande när man på ett idrottsevenemang buar åt dem som kommit för att tävla med det egna laget.(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg