Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2847 / De här snabba å många fotoprojekten, det e väl en spegling av tiden!

För livet i övrigt numera innehåller ju en del snabba och ständigt pågående projekt, tex relationer, på jobbet osv, man jobbar klart det ena projektet, gör ett avslut och går sedan in i nästa!

Jag vet inte om det e så bra egentligen, så tror jag, tror mer på en långvarig relation, eller kalla det med moderna termer, långvariga projekt, som sannolikt ger mer, blir bättre, i alla fall på ett djupare plan!? Nu menar jag inte att man skall stånga pannan blodig bara för att vara kvar i ett döfött projekt! Eller alternativet, göra som han som gjorde en omkörning med husvagnen på släp och sa, "det må bära eller brista!"

Men det finns säkert lägen då det e bra att avsluta i tid, i stället för att gå och sega inte känna någon inspiration, och tiden bara går! Nu menar jag i fotografin också!

Men för att återkoppla till det jag tänkte på från början, så för ett tag sedan så kom en fotograf ned i lokalen på Kocksgatan 24! Med buller och bång så skulle hen göra ett reportage! Det va från en fotoskola tror jag... (Den som berättade det här för mig kom inte ihåg om det va för lokalen eller för boxningen hen kom!) Men det va stora kameror, blixt å blev många bilder! Se'n hördes hen aldrig av mer! Å dom på klubben blev litet snopna såklart...

Men hen kanske kom på att avsluta den här relationen i tid, för det blev kanske fel från början, så kanske det va, så helt fel kanske det ändå inte va att avsluta! Men hen kunde väl sagt nå't typ, "jag går bara ut och köper en tidning!" ;)

Ok jag vet, det här blev långt i bloggen! Ursäkta!
Vi e ju i moderna tider! Kortskrivet e ordet! ;)
Men jag tror faktiskt mera på långsiktighet!
Även i foto!
För litet lat e jag nog!  ;)

/Bengan

Ps. Å de e förresten ganska riskfritt att skriva så här långt i en blogg, ingen ger sig ändå tid att läsa, eller fundera! Eller räkna, hur många bloggar jag skrivit i dag! :) ;)
Fast det finns ju alltid troll...


Inlagt 2015-06-04 16:53 | Läst 1274 ggr. | Permalink
Jo då både läsa och fundera,är väl lite slö när det gäller att kommentera,men de flesta är nog läsbara om man funderar lite.
Mvh Tommy
Jag har nog läst de flesta av dina snart 3000 blogginlägg, ibland tänkvärt, ibland korta, ibland långa, ibland roligt och ibland lärorikt så bra blandning! Jag är också dålig på att kommentera.. tror på det här med projekt, jag har ett men det går lite trögt..
Å herregud vilket långt inlägg, jag har redan glömt vad det handlar om ;-)

Kortsiktighet hör ungdomen till = under 40, långsiktighet hör den äldre generationen till = 60+

Fast dom med de mest långsiktiga planerna har oftast kortast till graven. Jag fattar inte hur det hänger ihop...
Du är helt klart bäst Bengan, eller hur?.LO
Svar från Benganbus   2015-06-05 12:45
Du e helt klart väldig positiv och konstruktiv LO! ;)
Men du, varför inte låta bli att läsa min blogg?
Det borde väl vara enklare? ;)
/B
En riktigt fin bild, Bengan! Är det Finepixen?(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg