Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2846 / Porträtt är svårt!

.

Håller på att fotografera porträtt i miljö, och tycker det e svårt! Nu ställer jag bara upp personerna mot en vägg och fotar! Straight Photography liksom! Kommer att träna mer på det här fotandet, då jag tycker det e kul! Och dom jag fotar, dom gillar det också! Det känns litet lyxigt att bara fråga, "kan jag ta en bild på dig när du står mot väggen?"  "
"Det går bra, du kan ta flera bilder om du vill!"

.

Svartvitt blir mer klassiskt, tycker ofta dom som kan det här med boxning! Jag håller med!

.

Det va c:a två timmars träning före mitt fotande, så jag fick vänta med mitt porträttfotograferande ett tag, och ta litet andra bilder under tiden!

.

Och här, den ene slår på säcken, den andre håller emot slagen via säcken!

Som sagt, det kommer att bli mer porträttfoto i den här lokalen på Kocksgatan 24, en lokal som jag varit i några år nu! Å numera  så känner de flesta igen mig,  så vi även kan prata en stund!  Och det känns kul och trevligt! Och det tror jag e bra för bilderna på sikt också! 
/Bengan

Inlagt 2015-06-04 08:02 | Läst 1141 ggr. | Permalink
Det är verkligen en fördel för dig att du är ett känt inslag i lokalat Bengt.
Det ger en ömsesidighet som är mycket givande och det syns också i fotografierna.
Jag gillar nummer ett där leendet tar bara lite av den "rå boxning flicka". Nummer två er ret til programmet.
Hälsningar från Erik / DK
Ingen dum ide´med boxarporträtt, även om det är svårt så står de lite mer stilla kan jag tro. Använder du en 50:a till porträtten?

Såg att det är på gång en ganska kompakt fullformatare från Leica, modell Q med fast 28/1,7 Summilux. Kanske dax att sälja av allt jox och skaffa dogmakameran med stort Q;). Dock, inte den ideala porträttoptiken.

http://www.cameraegg.org/leica-q-typ-116-leaked-image-specs/

/Stephan
Bra ide.
Kom att tänka på Disfarmers bilder De är ju också bra.
/H
Den svartvita är säkert en mer klassisk boxningsbild men första färgbilden är en skönare bild på tjejen, hon har ett äkta smile som går rakt till hjärtat, åtminstone mitt. Jag uppfattar - tror jag - mer av hennes personlighet i den bilden, hon bjuder påm sig själv, i den andra har hon den klassiska boxningsposen som inte säger nå´t om henne själv - tycker jag :-) Utmärkt att bara ställa upp människorna mot väggen och fota, ska jag prova vid tillfälle!/ Hälsningar / Björn T(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg