Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2830 / Girot, storlek 32 / 32 , Leica med Canon 1,5 och en solglasögonförsedd häst!

.

Har satt på Tv:en inför dagens etapp i Girot! Vi får se om min XP med Chrome funkar för det här!

.

 Och nya Riders e inköpta! Inga nyheter e bra nyheter! Alltid 501 i storlek 32 / 32! Så har det alltid varit, trots att min fru suckar och påstår att det finns andra färger och andra Jeans! Min fru har även klagat på att mina andra 501:or e litet tunna baktill! "Jag använder blå kalsonger" säger jag,  "så det e inga problem!"  Men som sagt, det viktiga e ändå, att inga nyheter de e bra nyheter! :)

.

För den som inte har det här objektivet till sin M Leica, så e det här ett superviktigt objektiv att ha! Canon 1,5/35 mm va häftigt när det kom på 1950-talet, flera pressfotografer använde den här optiken då Leica inte hade något motsvarande på den tiden! Skärpan e såklart inte som på dagens ASPH-gluggar, men skärpan räcker, och är inte onödigt bra!

.

Fotade en häst i en hage i går! 

.

Och kollade in i en slags cykelverkstad i Skatteskrapan i förra veckan, man kunde fika här också!

.

För övrigt så planerar jag nästa boxningsfotografering nu när har jag fått litet rutin med iPhonen!

Ha en bra dag!
/Bengan 

Inlagt 2015-05-26 11:17 | Läst 1941 ggr. | Permalink
Cykelverkstad med fik! Vi har en sådan här på ön också. Gott kaffe, sägs det. Jag har inte varit där. På tal om jeans så var mina första av märket Algots. Farmarkalsonger kallades dom då. Levis hade vi inte ens hört talas om.
Svar från Benganbus 2015-05-26 19:06
De e här som Micke Berg brukar fika!
Algots va det som gällde i Svedala! Jag kommer ihåg! :) Men jag va på sjön, gick bla på USA och Canada, då köpte jag hem riders med jacka och boots! Det impade hemma! :)
/B

Ps. Men dom här jeansen va inte tvättade, så när jag va på en annan båt, Angantyr, som gick mellan Nybroviken och Möja, så ute vid Möja, så skurade jag jeansen på däcket med rotborste! Men det tog några Möja-vändor innan det blev bra! :)
EGW 2015-05-27 00:06
*lol* Du var en verklig pionjär! Man kan se den röda tråden från Riders till M-Leica :-)
Men "riders" det var väl Lee det? Lee Riders? Levis heter väl bara som sitt nummer. 501 är f.ö. mina jeans också, fast storleken 31-34 (någon gång har det varit 32-34). Är hästen någon slags superhjältehäst? Ser så ut med den masken.(Visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg