Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2828 / De heter inte Gun Balls, det heter Gumball sa min fru

Först så fattade vi inte varför det stod en massa människor på en gångbro över motorvägen och tittade mot Stockholmshållet! Men efter en stund kom vi ihåg något vi sett på Tv! Vi skulle egentligen bara köpa glass i Läggesta! (Vi hade varit ute på Sörmlandsleden och gått några timmar och tog vägen över Läggesta hem)
.

Men att gå ut på en bro och titta verkade inte så bra, utan vi tänkte hitta en bra parkettplats där vi kunde sitta och äta glass också.

.

Det här blir bra! Här ser man och hör bra med nervevad ruta! Första parkett liksom! 

.

Å en bil hade poliseskort framför sig! :)  Sedan tog bilarna slut, och även vår glass, å då åkte vi hem!

.

Å när vi nu e inne på snabba grejer, så går Roffe i långlina ute i naturen! Ibland i ett ännu kortare koppel! Roffe reagerar blixtsnabbt på en rörelse, så snabbt att en nanosekund känns lång! Å då gäller det att vara med! Ni ser handsken och knuten på linan! Å ni som läst er Libet vet att det kan vara upp till en halvsekund mellan en reflexhandling och ett medvetande om handlingen! Och på den här halvsekunden hinner Roffe en bra bit! Så han borde nog själv bli överraskad ibland och tänka, "Hallå, vad hände och vart e jag på väg!" ;)

/Bengan

Ps. På 1930-talet va Contax en universalkamera, idag är det en iPhone 4 S!  :)

Inlagt 2015-05-24 20:48 | Läst 2618 ggr. | Permalink
Contax är fortfarande en universalkamera. För en del =)
Svar från Benganbus 2015-05-24 21:13
Helt rätt Thomas! Bra rättelse!
Tack för den!
/B
Vi åkte hem ifrån Gnesta idag och någonstans i höjd med kungens kurva så dök bilarna upp i mötande körfält. Det stod folk vid varje bro och massor parkerade längs vägen på ett konstigt sätt. Sen när vi kom hem till Frösunda så var vår egen bro helt full med folk som glodde på dom där bilarna.

Det verkar som jag fullständigt missat något som "alla andra" visste vad det var. Man kunde tro att det var Obama som var på statsbesök.

Jag är mer intresserad av Roffe än dom där bilarna jag :-)

Må gott!



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg