Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2806 / Gatufotobilder från Kuba!

I tider då allt fotograferas, och alla är fotografer, och det sannolikt finns mängder av intressanta fotografer som fotograferar, även med mobiltelefoner, trots att "riktiga fotografer" nog inte riktigt gillar det fotandet, så måste man i alla fall få hjälp att i den här bildmängden hitta de intressanta fotograferna, även om dom bara fotar med en iPhone! :)

Så tack Jimmy Dovholt för den här länken! Gatufoto på Cuba med en iPhone alltså! :)

https://www.lensculture.com/articles/ilknur-can-iphone-street-photography-from-cuba#slide-17

Vad gäller bilden här nedan, som jag visar här för andra gången i bloggen, tagen in i ett stängt Goethe-institut på Bryggargatan, med en iPhone såklart, så tänkte jag att nå'n enda här på Fotosidan kunde kolla litet extra och kanske, kanske känna igen bilden, och kanske skriva, "Bengan, har du en bild inne på Goethe-institutet!" (De e bilden i mitten)
Suck, men icke... ;)
Så det e bara å bita ihop och jobba vidare! ;) :)

/Bengan

.

Inlagt 2015-05-07 08:26 | Läst 1787 ggr. | Permalink
Undertecknad reste runt i två veckor på Kuba i mars 2015 med bil utanför turiststråken. Det skall bli en bok av det, så jag släpper inte många bilder ännnu men det finns på min profil här på FS och ett smakprov här, välkommen.
http://www.gatufoto.net/
Tack för tips om länk, fina iphonebilder från Kuba (hon kör hipstamatic). Fina bilder från Goethe-institutet också, synd de inte har öppet ;) Är det din den i mitten? Tycker mig känna igen den.
Jag trodde nog du skulle gilla det där, Bengt. :)
Alla dessa duktiga fotografer, och så många man inte känner till...



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?


Lägg till

Tidigare blogginlägg