Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2793 / Så va det full rulle igen! Så se upp för att bli pensionär! Jobba vidare e mitt råd!

Måndag, och uppe med tuppen! Nåja, det e min fru som säger hej till mig vid 06.15, å se'n har jag svårt att somna om för det e ljust ute! Å de e väl bra på nå't sätt, bla för planeringen för årets Gnesta-Plank som går in i ett litet högre tempo den här veckan. I dag e det tidningar som skall kontaktas. Det tråkig är att det ofta e nya personer på flera tidningar varje gång. Man får ingen riktig långvarig kontakt, men det brukar ändå ordna sig.

Det e c:a fem tidningar som skall kontaktas. Det brukar bli så att jag har en första kontakt nu, och återkommer litet närmare i juni. Och annonsplats på infartsskyltar e beställd hos firman som sätter upp skyltarna. Och så har tyvärr någon konstnär redan varit på planket, så kommunen måste kontaktas. Klottersanering! Men information om årets Gnesta-Plank finns nu årets Turisguide för Gnesta Kommun! Kul och roligt. Turistguiden går ut till alla hushåll i kommunen. Och så har jag några nya och intressanta fotografer Pg till Gnesta-Planket. Mailväxling pågår!Jag har under åren fått litet rutin på det här, men jag har för säkerhets skull en avbockningslapp, och det dyker upp nya saker varje år. För några år sedan byttes ägare till både Färghuset och Godsmagasinet! Bara så där plötsligt. Då anar ni vad jag tänkte när jag fick den informationen av en granne va?Se de e väl ett fyrtiotal saker som måste kollas och prickas av! Och så skall jag mäta litet på loppiskajen för å se hur många som får plats. Och även mäta på utställningssidan! Jag tror det e sjätte året i rad som Gnesta-Planket är, men jag e inte 100 % säker, måste nog kolla! ;)

Å så har jag fotat en konstnär i sitt arbete i veckan, skall sända över bilder senare, och så skall jag göra litet egna kopior hos Crimson, bilder som jag nyss har gjort färdiga i PS. De va väl lite vad som e Pg idag!
/Bengan

Ps. Höll på att glömma, måste ju ut med Roffe snart såklart också, och passar då på att handla, och se'n städa litet, plocka litet i trädgården, tanka bilen och fixa middag till 17-tiden! Så en varning ni ungdomar, se upp för pensionärslivet! Det e absolut ingen vila för den som tror det! Mitt råd e om ni vill ha ordnade fikaraster tex, jobba på! ;) Men nu skall jag försöka hinna ta en påtår för Roffe verkar faktiskt sova fortfarande... :)

Inlagt 2015-04-27 09:23 | Läst 2089 ggr. | Permalink
Tack för varningen! Jag får nog jobba ända in i kaklet. För det finns nog inga pengar kvar att hämta när det är dags.
Svar från Benganbus 2015-04-27 09:39
Läste en artikel om det här nyligen! Pengar finns i samhället, men är litet ojämnt fördelade!
Pengarna är ofta mest fördelade till dom som anser att vi andra måste jobba längre!
Så dom inte behöver jobba så länge! ;)
B)
N Thomas Meldert 2015-04-27 10:32
Det ante mig...
Svar från Benganbus 2015-04-27 14:49
Å det här e litet känsligt också,
man vill inte gärna prata om det...
/B
Boka in mig som säljare på loppisen! Har mycket, i vanlig ordning...
Svar från Benganbus 2015-04-27 14:46
De e fixat! :)
/B(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg