Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2792 / Sista rundan, å det e ett dj-a liv! Å nästan kris med M Leican!

Roffe och jag tog nyss den sista rundan för knappt en timme sedan! Tystnaden e stor vad gäller människor så här dags, men det e ett dj-a liv i träden nu när det skymmer! Roffe hör nog det här, men håller koll på annat! När vi gick på en gångväg som passerar genom ett skogsområde så stannade han titt som tätt och lyssnade, spanade in i den mörknande skogen och morrgurgla sakta långt nere i halsen! Jag undrar vad han ser och hör? Han står alltid med ena framtassen upplyftad när han spanar! Har frågat honom varför tassen e i luften, han hör bättre då, säger han! (Vill inte fråga vidare, då kan han tro att jag e dum)

Men trots att det kan bli en längre promenad, vet inte om han kan styra det medvetet, och gör det medvetet, så e det skönt med en promenad i trevligt sällskap så här innan sänggående! (Å Roffe sover redan)

I morgon e det måndag, och då kommer båda morgontidningarna som vanligt! :)

Tack för idag!
Slut för idag!
/Bengan

Ps. Det höll på att krisa litet idag, hittade först ingen ny film till M Leican! Men efter en koll i några kameror, så ordnade det sig! De e bra att ha ett litet filmförråd! :)

Inlagt 2015-04-26 22:23 | Läst 2023 ggr. | Permalink
När hund och husse-matte kan kommunicera, blir världen mer nyanserad.
Hej Bengt.
Som jag har sagt tidigare - det är Leica något med film förstår jag mig inte på :-)
Men en dansk / svenska gårdshund - förstår jag mig på. Mycket kloka hunden - det är klart när dom har gener från båda väldigt kloka länder :-)
Fint iPhonebild?
Hälsningar från Erik / DK(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg