Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2770 / Stora helger är prövningens tid!

.

Stora helger är prövningens tid som sagt! Kommer ihåg Långfredagen förr, alla butikar va stängda och så va det sorgemusik på radion! Nu e det litet andra prövningar! DN och SN kommer digitalt! Men marknadsförs såklart av de berörda som ett utmärkt altenativ! Jovisst, selleri kan fungera om man nu inte har nå't annat! Men jag kan nog lätt stå över selleri faktiskt! Att sitta å titta ned i en liten blänkande display, å där även reklam fladdrar,  å där displayen får fler och fler fingeravtryck hela tiden! Nej tack!  De e nå't annat skumt med det här surfplatteläsandet också, jag får liksom ingen läsro, och får ett slags tunnelseende...
Så de här att läsa DN och SN digitalt till morgonkaffet, de e inte min grej!

En generationsfråga, säger säkert någon! Nix säger jag, men vill inte göra mig osams med någon eller några genom att utveckla det här! ;)

Återkommer om jag hittar någon bra användning för en surfplatta! :)

Vad gäller det ständiga surfandet, så lyssnade jag på radio i morse, flera fd missbrukare samtalade! Intressant!

Ha en fin Påsk!
Med kanske litet ris å grejer och annat spännande! ;)
/Bengan

Ps. Kan rekommendera en god ost att sitta och knapra på tillsamman med ett gott rödvin!

.

Inlagt 2015-04-03 11:19 | Läst 1930 ggr. | Permalink
Något jag tycker är trevligt med plattorna är att man kan visa typ alla bilder man har för andra när man sitter och fikar (förutsatt att man har bilderna lagrade nånstans på nätet förstås) :)
Svar från Benganbus 2015-04-03 12:11
Jag har sett det också, ganska smart att kunna presentera sin bilder vid ett fikabord tex!
/B
Nog minns jag denna dag. Alla affärer stängda, oj va tråkigt det va. Inte för jag förstod varför. Nu får du mig att minnas nyårsafton också. Vi pojkar satt tryckta bakom ryggen på vår styvfar och morbror. Det festades och vi grabbar fick läsk och en del godis. Musiken var Nisse Linds dragspel för det mesta. När klockan slog tolv var det
" Ring klocka ring " med Anders de Wahl. Nu får vi höra klockorna från Lunds domkyrka, Uppsala domkyrka, Växjö o.s.v. Det upplevdes av oss pojkar som en aning jobbigt innan alla klockor ringt ut och in det nya året. Tiderna förändras kan man säga.
Sten
Svar från Benganbus 2015-04-03 12:13
Och det e både kul och intressant att ha litet spännvidd på det hela! :)
/B
Jag förstår det inte riktigt. Långfredagen har alltid varit en fin vilodag för mig. Tyckte jag även som barn. Men behövde inte gå i skolan, kunde gå ut i naturen och/eller läsa en bok. Det var skönt att slippa tidningen någon dag, tycker jag även som vuxen. Nu finns den på nätet, men man kan låta bli att läsa den. Och hur kul är det att gå i affärer?
Er'e bara trendiga surfplattor och Sveciaost som gäller!
Ingen som uppmärksammat osten jag visat bild på? ;)
Våga pröva nå't nytt! ;)
B)(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg