Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2768 / Reach the limit, eller hur man säger!

.
Att testa gränserna alltså! Och det gäller iPhone 4 S! Det känns som jag har fått hyffsat bra koll på vad det går att göra med "kameran!" En fördel e i alla fall att den här lilla kameran kan vara med jämt! En nackdel kan vara att den e litet osnabb att starta upp! Ligger den i fickan så e det ofta några tryckningar innan man e igång! Och att ha iPhonen igång hela tiden, då käkar den batteri litet för fort tycker jag! Men i det stora hela, en liten och tunn, och ganska kompetent kamera, som man alltid kan ha med sig!

.

Tog en motljusbild i går, rakt mot solen! Visst blir det en massa utfrätt, men annars e jag imponerad!

.

Men till vardagsfoto, så tycker jag iPhone 4 S räcker bra!

Nog om detta!

Idag e det den 1:a april och jag har kollat i DN och SN, men bara hittat ett skämt än så länge! Men det här e svårt, för ibland när vissa personer uttalar sig, så vet man ändå inte! Ibland när jag läser eller hör nå't på nyheter, så kan jag fråga min fru, "vad e det för datum i dag?" Hon vet då vad jag menar! ;)
Nu e det inte bara politiker som det här handlar om, det kan vara annat också!

/Bengan

.

Inlagt 2015-04-01 08:30 | Läst 1867 ggr. | Permalink
Jag har hört att det finns film att sätta in bakom linsen i de där smarta telefonerna. Det låter ju riktigt smart. Nackdelen tycks vara att filmen bara är på en ruta, är väldigt liten (som den normala sensorn) och är svår att framkalla i dosa. Å andra sidan kan man slänga ner en hel bunt i dosan och agiteringen ser till att alla ytor blir ordentligt framkallade. Bra grej, liksom.
Det är nog mer sällan än man tror som just kameran sätter gränserna, och inte personen bakom.

Jag har flera gånger övervägt att köpa en (begagnad) iPhone 4 igen, men inte fått tummen ur. Var ”tvingad” till uppgradering när min blev stulen och 4/4s inte fanns i butik längre. Inte sugen för bildkvaliténs skull, men de senare modellerna har inte haft lika bra ljud när man har lyssnat på musik.

Snyggt jobbat med telefonen i hand! Gillar speciellt den svartvita bilden :)
/L
Hej Bengt, skoj att se vad du gör med iPhone!
Såg att Alf hänvisade till dig om Gnestaplanket. Har aldrig varit där, kan du med några få ord säga ngt om typen av bilder och kraven för att ev vara med några bilder?/ Björn T(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver

XXX
 

Lägg till

Tidigare blogginlägg