Straight Photography!

The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2748 / Mera tankar om tänkandet! Å va f-n har det på en fotosida att göra??

.

Tänker fotografer! ;) Ja tror faktiskt det! Den bästa fotografen de e nog den tänkande fotografen! Tex, "varför håller jag på med det här egentligen! Å varför fotograferar jag som jag gör! E det bara för att tillfredställa andra? Och få många gillanden!"
 E de så illa...?

.

Ok, jag försöker i alla fall fundera på varför jag fotar som jag gör! Se'n om det blir nå't bra i förlängningen, det kan bara jag själv bestämma! Men det e viktigt att det ändå känns bra, kul och inspirerande! Annars e det bara ett tvång! 

.

Och just nu är det en undersökande verksamhet omkring iPhone 4 S. Som säkert några redan har förstått! Även att få pröva sin fördomar! "Att fota med en så'n där löjlig liten telefon, det blir bara töntiga semesterbilder! Å stå så där med utsträckta armar!"

.

Men man e inte sämre än att man kan tänka om! Men jag e inte riktigt färdig med tänkandet, men det här e intressant och även litet utmanande! Med iPhone alltså!  Och tendensen just nu är svartvita bilder! Tror det kan funka bra via en iPhone! Så viss tankeverksamhet pågår som sagt om detta!

Vad gäller annat tänkande, här e mer att läsa, ni som tror ni har ett fritt och självständigt tänkade! :) http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/hjarnan-ligger-fore-var-tid/

Mera läsning i det "fria tänkandet"   http://en.wikipedia.org/wiki/Neuroscience_of_free_will

Ha nu en fin dag i vårsolen!

/Bengan

Ps. Å bilderna här i bloggen e såklart tagna med iPhone 4 S

.

Inlagt 2015-03-18 08:59 | Läst 2269 ggr. | Permalink
Det där med fri vilja ---- i normalfallet har människan en vetofunktion som kan säga Stopp! T ex när högerhanden närmar sig kakburken fast den inte borde. Eller när någon ska fatta beslut om att släppa iväg den där kärnvapenmissilen som eskalerar upp en konflikt till WW3. Men vetofunktionen har (i mitt fall) bar nån sekund på sig.

Hästbilden är ju bara så fin. Dom andra också!
Tankens tänkande inverkar allt på alla foton tror jag....eller...
Gun-Inger
En sak till: Bryr sig folk mindre om iPhonen än om ex vis Leican? Både hästen och mannen ser ju väldigt lugna ut.



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?


Lägg till

Tidigare blogginlägg